Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Лъв - бъдете прозрачни

На 22-ри юли, в 17:30 часа, Слънцето ще навлезе знак Лъв и ще остане в неговото царство до 00:30 часа на 23-ти август.

Предстои разказ за най-топлото, харизматично, завладяващо и позитивно слънце.

Слънцето олицетворява деня, живота, нашата индивидуалност, мъжът и бащата в наталната карта. То е силата, която ни събужда, стопля и дава енергия да започваме всеки нов ден.

През календарната година то съвсем справедливо успява да премине през всеки знак и на всеки отделя еднакво време. Така всеки от нас има своите слънчеви шансове да грабне колкото се може повече енергия и с нея да продължи по пътя си.

Знак Лъв управлява 5-и дом от астрологичното колело и се свързва с любовта, романтиката, забавленията, удоволствията, децата, талантите, личната изява, театъра, влюбването, значимостта, хазарта и творчеството.

Колко хубави неща са събрани на едно място…

Хората, родени под знак Лъв, сякаш невидимо носят своята корона с блясък, гордост и величие. Те излъчват чар, подправен със силна положителна енергия и светлина. Привлечени и
обичани от прожекторите, те винаги успяват да внесат своята различност и оригиналност в ситуации и преживявания.

Хората с асцендент Лъв привличат със своята уникална визия, израз на класа и достойнство. Лесно ще забележите буйните червени къдрици, съчетани с бляскаво бижу и ярко червило в тълпата от добре облечени хора. Не се съмнявайте, ако бъдете заинтригувани и
пленени от човек, който се отличава с добри обноски и магнетизъм. Със сигурност този човек носи в себе си енергията на знак Лъв и не отказва да я подарява и разпръсква наоколо.

Тези, които са родени с Луна в знак Лъв, са истински магнит за приключения и позитивно настроение. Обичащи да се поставят на първо място, това са хората, които успяват да спечелят
най-големите овации за себе си.

Мъжете с качества на Лъв са забавни, интересни и харизматични.
Ако търсите съчетание между интелект, чар и приятна компания, имайте поне един представител на тази зодия сред приятелите си.

Между 28-и юли и 5-и август Слънцето ще застане в открит конфликт с планетата Сатурн. Това може да предизвика мрачно настроение, търсене на сметка, разпадане на сделки и конфликт в отношенията.
Използвайте периода за анализ на делата и водене на открити,
добронамерени и честни преговори. Разбирайте, за да бъдете разбрани и избягвайте да взимате крайни решения.

Между 3-ти и 8-и август Слънцето ще прави напрегнат аспект с Уран. Този разговор на висок тон между планетите може да ни накара да търсим бързи решения и прибързани отговори.

Намалете темпото и се вглеждайте в детайлите. Изживявайте дните бавно и осъзнато, защото само така ще намирате отговорите, които търсите.

Това положение на Слънцето ще зарадва най-много представителите на знаците Лъв, Овен, Стрелец, Везни и Близнаци. Те могат да очакват прекрасни дни в личен и професионален план.
Родените под знак Водолей, Скорпион и Телец трябва да почиват повече и да се пазят от преумора. Времето не е подходящо за поемане на допълнителни ангажименти и започване на важни проекти.

На Козирозите и Рибите това положение на Слънцето ще дава време да подредят на ново приоритетите си и да създадат нова стратегия за действие.

За Девите периодът е успешен да посяват мечти и желания чрез действия. Използвайте предоставените възможности, късмета и попътния вятър да бъдете успешни.

При Раците напрежението се успокоява и делата се подреждат от само себе си. Насладете се на хармонията и подкрепата на Вселената.
Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелавам здрава, успешна и спокойна нова соларна година, изпълнена с много щастие и късмет.

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X