Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Козирог – почистете бурените

На 24-ти юни, в 21:40 часа, ще настъпи шестото от началото на годината пълнолуние, на 3 градуса в знак Козирог.

Пълнолунието е мощен процес, който оказва своето въздействие на индивидуално ниво. В него Луната и Слънцето застават в точна опозиция и започват важен и ключов за техните отношения разговор.
Ще бъде засегната оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Тази ос е кардинална и говори за нашите корени, роднини, минало и нашият личен растеж в света, постигнат чрез лично усъвършенстване, доказване и кариера.

Ако на новолуние можем да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, действия и подходи.
При това пълнолуние трябва да погледнем към Слънцето в Рак чрез грижи и внимание на родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си. Изчистете дома си и подарете вещите на някого, който се нуждае от тях.

Пълната Луна в Козирог издига в приоритет нашия път нагоре по стълбицата в кариерата и обществото. До края на тази работна седмица, може да говорите за собственото си развитие там, където работите.

Отървете се от вредните навици на работното място, почивайте по-малко и дерзайте към собствения си връх.

Пълнолунието говори за така необходимия ни баланс, който естествено съществува в природата и ни учи, че това, което даваме, се връща при нас. Помислете какво искате да получите в семейството и работата и започнете промяната от себе си. Не бързайте! Живейте бавно и осъзнато! Радвайте се на всеки миг, на малките неща, на децата, животните, сянката, слънцето, луната, дъжда... Не очаквайте нищо и бъдете благодарни на това, което имате. Обградете с дейности, които ви носят удоволствие и мир. Не хабете силите си там, където е ясно, че няма да ги оценят. Не губете времето си в дейности и с хора, които нямат нужда от това. Уважавайте собствения си свят, без да пречите на никого.

Отскоро Меркурий започна своето директно пътуване в знак Близнаци. Оставате всичко излишно на това пълнолуние. Грабнете зелената вълната от адаптивния и креативен Меркурий и сбъдвайте нови цели и мечти.

Събитието ще бъде усетено най-много от родените между 20 и 25 март, юни, септември и декември. Те трябва да помислят от какво имат нужда да се освободят и какво да променят. Дошло е време за анализ, преподреждане, разделяне и създаване на нови приоритети.

Здравословно периодът е добър за започване на диета и прочистване на организма. От утре до следващото новолуние ще бъдат ефективни диетите за отслабване. Подходящи са спортният и антицелулитният масаж. Периодът е подходящ за изграждане на ноктите с гел и терапии за укрепване.

Успех на всички!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X