Напишете дума/думи за търсене

Венера в Дева – не се доверявайте на обещания

От 22-ри юли планетата на любовта и хармонията Венера с точни планове и ясни мисли ще навлезе в знак Дева и ще остане там до 16-и август.

Предстоят сериозни дни, които съвсем необходимо ще подредят летните емоции, чувства и дела.
През последния един месец Венера премина през знак Лъв. Получаваше и даваше любов, разбиране и хармония. Дните й преминаваха с много забавления, безгрижие, внимание и споделеност.
Е, рано или късно тези вълшебни мигове остават в миналото.
Венера в знак Дева се налага да стъпи здраво на земята и да осъзнае края на своя отпуск. Знак Дева ще изиска от нея да бъде подредена, смирена, организирана и практична. Тя отпочинала, със сигурност не е очарована от новото положение, но пък има силите да се справи с новите предизвикателства.

Периодът на Венера в знак Дева ще донесе изясняване на създадени през лятото любовни отношения и ситуации. Ще се усеща реално раздвижване в делата и бизнес отношенията. Венера като владетел на парите ще наложи нови правила и принципи за изкарване и съхранение на финанси.

В дома на знак Дева има изисквания, принципи и правила за поведение и държание. Тук Венера няма да има свободата да мисли повърхностно. Това време ще ни даде възможност да подредим лични и професионални отношения, да направим анализ на това, което имаме и да структурираме отлично пътя си напред и нагоре.

Положителният аспект на Венера с планетата Уран между 31-ви юли и 4-ти август ще ни помогне да бъдем креативни, иновативни и подредени в дела, мисли и действия. Анализирайте фактите, подредете ангажиментите си по приоритет и действайте, без да се отклонявате от избрания път.

Между 7-и и 12-и август Венера ще прави напрегнат аспект с Нептун. Времето ще бъде подходящо за размисъл и обмисляне на ресурса, с който разполагате. В този период бъдете наблюдателни и проверявайте фактите добре. Не се доверявайте на всеки, който умее отлично да говори и дава обещания.

По същото време Плутон ще дава приятелска подкрепа на принцесата на зодиака Венера. Доверете се на това партньорство и изкоренете фалшиви приятелства и отношения. Понякога най-доброто решение е приключване на връзки, които не носят щастие на участниците в тях. Бъдете сигурни, че някой някъде търси точно вас. Освободете му място в сърцето си и бъдете готови да го посрещнете. В бизнес план времето е подходящо да прекъснете излишни дейности, които единственото, което правят, е да ви отнемат време и ресурс.

Най-щастливи от гостуването на Венера тук ще бъдат земните знаци - Дева, Телец и Козирог. Те с лекота ще сбъдват мечти и ще реализират планове.

Стрелците, Близнаците и Рибите ще трябва да положат повече усилия в делата си. Успехът е гарантиран, ако бъдете упорити и не се отказвате от мечтите си. Бъдете по-търпеливи към хората, които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт.
Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции и топлина.

Бъдете здрави!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X