Напишете дума/думи за търсене

Какво ни носят звездите през август?

Там където хоризонтът се губи в синевата на небето, времето се разпилява в пространството, а слънцето палаво очаква всеки нов ден, ще намерите уютен и магичен месец август. В сърцето на лятото, носещ повече слънце в очите, вятър в косите, любов в сърцата и топлина в душата.

Погледнато от гледна точка на астрологията, предстои спокоен и харизматичен месец. На 21-ви август Уран ще навлезе в ретроградна фаза, която ще продължи до 18-ти януари 2022 г. Но какво пък толкова! Обратното движение на планетата будител, бунтар и новатор ще ни донесе възможност за връщане към проекти, в които сме загубили доверие и вяра. Ще ни накара да погледнем от друг ъгъл и ще ни мотивира да бъдем откриватели в собствения си свят.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда, ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви август Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Близнаци и Везни. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка без излишно натоварване трябва да си позволят, родените във втора и трета декада Телци, Скорпиони и Водолеи. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви август Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Телци, Деви и Козирози. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Близнаци, Стрелци и Риби. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела, ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 12 август любопитния младеж ще гостува в знак Лъв. Това ще донесе раздвижване в делата, успешни срещи и преговори на родените в трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват новини, които да дадат отговори на застинали във времето дела. В този период на лекота и реализирани цели могат да се радват и родените в трета декада Близнаци и Везни. До 12 август предпазливи и търпеливи в преговорите трябва да бъдат родените в трета декада Телци, Скорпиони и Водолеи.

Между 12 и 29 август Меркурий ще носи вести и развитие на всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. За тях периодът е благоприятен за взимане на нови решения и встъпване в бизнес и лични отношения. От родените под знаците Близнаци, Стрелец и Риби периодът ще изиска търпение, внимание към детайлите и повече усилия.

След 29 август Меркурий ще носи късмет, лекота и успехи на родените в първите 5 дни на знаците Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Периодът ще е прекрасен за срещи и разговори в бизнес и личен план. Подписаните договори в тези дни ще ви носят успех и бърза реализация.

В търсене на любов, разбирателство, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към даровете на Венера.

До 17-и август принцесата на зодиака ще пътува през царството на знак Дева. Това ще донесе мир, спокойствие, любов и успех в бизнес план на родените във втора и трета декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози.

След 17ти август Венера ще носи любов, разбирателство и хармония на родените в първа и втора декада Близнаци, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Споделете времето си с любимите си хора. Бъдете откровени и търсете подкрепа в делата си. Разногласия в отношенията могат да очакват родените в първа и втора декада Овен, Рак и Козирог. Те трябва да бъдат търпеливи към околните и упорити в преследване на мечтите си.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация, трябва да погледнем към Марс, който през целия месец ще гостува в дома на знак Дева.

Това положение ще донесе бързо развитие в делата на всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. На вихрушка от информация, заряд, амбиция, желание, страст и развитие ще се радват изброените знаци. Съобразете се със споменатите периоди и действайте. Сега е моментът да наберете скорост и да препуснете през задачи и ангажименти. Липса на мотивация и реализация могат да имат всички Близнаци, Стрелци и Риби. Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на спокойствие и грижа за себе си.

На 8 август ще се случи тържественото новолуние на 16 градуса в знак Лъв. Събитието винаги е щедро, защото ни дава възможност да желаем истински и с подкрепата на звездите да сбъдваме мечтите си. Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените между 13 и 17 април, май, август, октомври и декември. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на любов и разбиране във всичко, от което имат нужда.

На 22 август можем да очакваме второто за този година пълнолуние в знак Водолей, което този път ще е на 29 градус в знака. Тази фаза на луната ни кара да обмислим отношението си по темите свързани с оста Лъв-Водолей. Това са темите свързани с децата, любовта, личната ни изява, външния ни вид и личното ни развитие от една страна, стремежа ни към иновациите и приятелите от друга.

Така магичен и изпълнен с варианти, възможности и чудеса, месец август ще очаква нашите мисли и действия за да го направим специален, значим и смислен.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец.

Бъдете здрави!

астролог  Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X