Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Дева - време за диалог

В първите минути на 12-и август планетата на комуникациите Меркурий напуска забавния дом на знак Лъв и се отправя на кратко и организирано пътуване в знак Дева до 30-и август.

Няколко дни след Ннволунието в Лъв, на растяща Луна, Меркурий навлиза в собствения си дом и ще ни помогне да съберем силите си и да се отправим на пътешествие към собствените си желания и цели. Време е да изтупаме парченцата конфети от дрехите си, да изпием нещо
освежаващо, да съберем мислите си и като след дълга ваканция да запретнем ръкави за работа.

Последните две седмици Меркурий заслужено ни донесе повече положителни мисли, ведро настроение, емоции, възможности за приключения и бягство от проблемите.

Предстои период, в който ще имаме възможност, сили, желание, мотивация и концентрация да свършим важните си неща. Периодът е идеален за полагане на интелектуален труд, за структуриране на задачите, създаване на организация за работа, откриване на грешки, вникване в детайлите, отдаденост и желание за изясняване на казуси и пречки. Време е да
съберем разпилените си мисли, да анализираме фактите до момента и да пристъпим към действия. Ако в последно време не сте намирали време да подредите делата си, сега е моментът да го направите. Ще имате възможност да бъдете прозорливи, организирани, последователни и
методични. Няма да сбъркате, ако проведете важните си разговори и срещи, при които целите конкретни резултати и чисти отношения. Направете план, обмислете всички възможни варианти и изходи и бъдете активни.

В личен план това положение на Меркурий ще ви донесе желание за
изясняване на отношения, открити разговори и реални изводи от случващото се. Няма лошо! И в любовта настъпва момент на анализ, равносметка и преподреждане на рафтовете. Ако ви предстои важен разговор бъдете честни, открити и директни. Набавете факти, съобразете темите си с реалните възможности и се доверете на желанието си да получите разбиране. Бъдете търпеливи и изслушвайте събеседника си. Сега е моментът чрез един прекрасен диалог да се изградят трайни и силни отношения.

За всички изброени възможности ще помагат положителните аспекти с планетите Марс, Слънце и Плутон. Бъдете упорити и последователни! Мислете дълго и решавайте бавно!
Освободете се от излишни тревоги, задължения и колебания. Продължете да вървите бавно, но сигурно! Силни, вярващи и уверени в себе си!

Положителният аспект на Меркурий с планетата на Уран е възможно да донесе нови мисли, идеи и желание за промяна. Това партньорство ще донесе на Меркурий повече търпение и в същото време подтик за промяна и желание за приключване на стари модели на работа и поведение.
Енергията ще се отрази най-положително на родените под знаци - Дева, Телец, Козирог, Скорпион и Рак. Те могат да имат подкрепата за леки, късметлийски и мотивирани дни.

По-търпеливи и методични трябва да бъдат родените под знаци Риба, Стрелец и Близнаци. Бъдете внимателни към детайлите и съобразителни с околните.
Лъвовете, Везните, Водолеите и Овните могат спокойно да продължат делата си, като се радват на повече енергия и желание за напредък.

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X