Напишете дума/думи за търсене

Меркурий във Везни – несигурност за това къде се намираме

На 30-и август планетата Меркурий ще се отправи на пътешествие в дома на знак Везни, което поради ретроградното движение в периода от 27-и септември до 19-и октомври, ще продължи до 6-и ноември.
Домът на знак Везни е гостоприемен и уютен. Той е голям с високи тавани и огромни прозорци. Обзавеждането е на ниво и във всеки негов ъгъл се усеща класа и аристократизъм. Там всеки гост е добре дошъл и единственото изискване е да носи добро настроение, усмивка и добронамереност.

Меркурий тук трябва да бъде внимателен, защото мебелите са скъпи, всичко блести от чистота и изискванията на домакините са високи. Посрещат го с богата и вкусна вечеря, топъл душ и постеля и нека почива, защото сутринта ще го очакват нови предизвикателства.
Меркурий е планетата, която описва начина ни на мислене, говорене, изразяване и свързване чрез общуване с околния свят. В следващите близо 2 месеца тя ще бъде изправена пред интересни ситуации и предизвикателства. За това ще допринесат положителните аспекти със Сатурн и Юпитер, предизвикателния с планетата Плутон и ретроградното движение в знака.

До 5-и септември се оставете в обятията на прекрасния разговор между Меркурий и Сатурн. Той е полезен и градивен. Ще ни даде време за успешни преговори, искрени разговори, честност, съпричастност и постигнати резултати. В професионалната сфера очаквайте нови възможности и зелена светлина в плановете. В личен план дните са подходящи да бъдете откровени, да споделяте и да търсите решения. Лесно ще бъде да поставяте граници, да изисквате и в същото време да разбирате и да бъдете разбрани.

Между 16-и септември и 6-и октомври Меркурий ще има сложен разговор в компанията на ретрограден Плутон и Юпитер. Подкрепа и разбиране ще среща от Юпитер, който съзнателно и добронамерено ще подхвърля нови идеи и ще ни провокира да търсим нови пътища в делата си. Ще имаме усещането, че нещо ново предстои или старото има нужда от реставриране и нови краски. Това на емоционално ниво може да ни прави неспокойни и несигурни в посоката и мястото, в което се намираме. След 26-ти септември ще чувстваме и констатираме вихрушка от обстоятелства, информация и случки, които могат да подредят по нов начин плановете ни.

Единственото, което е хубаво да правим в този период е да пускаме, всичко, което се отдалечава от нас. Не се опитвайте да задържате навици, рутина и загубили стойността си дейности и хора.

Между 6-ти и 30-ти октомври довършете започнатото, отстранете ненужното, дайте живот и смисъл на онова, което ви е важно. Погрижете се за любимите ви хора, бизнес партньорите и за вас самите. В този период ще имате възможност да оцените и подредите отлично приоритетите си. Това, което остане при вас ще е истинско, добро, обичащо и красиво.
И такапървите 6 дни от ноември ще ни донесат търсеното във времето спокойствие, хармония и яснота. Понякога за да се подреди нещо по най-добрия за нас начин, следва да има хаос, пронизващи истини, тъжни факти и крехки разочарования. Бъдете честни със себе си и избирайте онова, което избира сърцето ви. Ценете се! Когато се налага да простите първо проведете разговор със себе си и винаги избирайте онова, което усещате за правилно и откровено за вас самите. Учете се да забравяте, да махате с ръка и да оставяте в миналото всичко фалшиво и тъмно. Избирайте дори и сами да продължите с чисто сърце, мисли и намерения. Така очаквайте чудото на Вселената да ви донесе мир, любов и щастливи случайности.

Между 26-и септември-18-и октомври Меркурий е ретрограден. В този период избягвайте влизане в нови договорни отношения, медицински интервенции и далечни пътувания.

Представителите на въздушните знаци – Близнаци, Везнии Водолей ще искат и ще променят с лекота личния и професионалния си живот. Обърнете внимание на външния си вид, работата си, гардероба си, отношенията си с колегите, шефовете и партньорите. Не се страхувайте от промени, те идват за да внесат хармония в живота ви.

Лъвовете и Стрелците ще се радват на динамичен, активен и пълен с варианти период. Бъдете разумни и мъдри в изборите си. Събитията ще се тълпят на опашка пред вратата ви и ще очакват вашите избори и решения.
По-трудна за усвояване ще е енергията за знаците – Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия свързани с любовта и кариерното развитие. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени, ще успеете!
За всички останали знаци времето ще премине бързои градивно.

Бъдете здрави!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X