Напишете дума/думи за търсене

Луна във Везни – не оставяйте камъчета в обувките си

 В последния час от 11-и август Луната навлиза в знак Везни и ще остане в неговия красив и уютен дом до 3:01 часа на 14-и август. След практичната, донякъде скучна и монотонна енергия, в последните два дни ни предстои да се насладим на кокетната и топла Луна в знак Везни. Знакът, който се свърза с енергията на любовта, хармонията, единството и разбирателството, ще използва Луната да ни донесе хубави емоции, лятно настроение, търсене на разбиране, желание за компромиси, повече прегръдки и подадени ръце. Като кардинален и въздушен знак, енергията на знак Везни е характерна с желанието ни да мислим и да се съобразим с другите и тяхната гледна точка. Приятелско рамо и подкрепа тези дни Луната ще получава от Сатурн и Юпитер. Какво по-хубаво от това?

Ще имаме воля, желание и късмет да случваме успешно и без колебание всичко онова, което имаме нужда. Стъпка по стъпка, бавно, но сигурно ви предлагам да използвате това време за всичко онова, за което е имало нужда от някой друг. В бизнес план дните са прекрасни за търсене на развитие и яснота по започнати проекти. Времето е подходящо за разговори, срещи, влизане в договорни отношения, анализ и преразглеждане на настоящи споразумения.

В професионален план потърсете нова гледна точка, като споделите с колеги и преки ръководители болезнените ви въпроси. Енергията на тези дни ще отваря врати и ще внася повече разбиране към доводите ви при търсене на лично удовлетворение или кариерно развитие. В личен план времето е градивно да облицовате и оцветите всички несъвършенства на връзката ви.

Единственото, което се изисква от вас сега, е да бъдете честни, открити и себе си. Не позволявайте дребните камъчета в обувката ви да останат там. Спрете и сами потърсете собствения си комфорт, лекота и уют. Никой не е длъжен да ви разбира и да се държи по начина, който очаквате. Търсете диалог, бъдете търпеливи и търсете баланс във всичко. Напрегнатият аспект с Плутон ще ни даде възможност да се разделим със стари модели на поведение и разбиране. Оставете на Плутон всичките си страхове и продължете. Той ги обича. Дните са подходящи за лечение на глава, очи, мозък, череп, лицеви кости и зъби.

Времето не е подходящо за лечение на бъбреци, кръст и кожа. Най-щастливи от позицията на Луната ще бъдат представителите на зодиите Везни, Водолей и Близнаци. Подкрепени ще се чувстват родените под знак Лъв и Стрелец. Предпазливи и предпочитащи рутинни дейности трябва да бъдат представителите на зодия Овен, Козирог и Рак.

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X