Напишете дума/думи за търсене

Новолуние във Везни - посейте желанията си

Предстои разкошното новолуние в знак Везни, което ще се случи на 6-ти октомври, в 14:05 часа, на 13 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност на желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Везни да се сбъднат. Това са темите свързани с партньорството, работата с която е хубаво да се занимаваме, приятелството, дипломацията, брака, разбирателството, хармонията и чувството ни за справедливост.

Тази година събитието ще има невероятната подкрепа от планетата носеща енергия и живот Марс. Тяхната силна прегръдка и хармоничен разговор ще ни даде по един по-необикновен начин да следваме мечтите си с искрена вяра и чиста надежда. Доверете се на Вселената и повярвай в нейната обич и добронамереност. Сега имаме възможност да си пожелаем разбиране и подкрепа в личните и професионални отношения. Просто повярвайте в успеха си и направете първите си крачки.

Дълбокият смисъл на нволунието освен с посяване на желания, се свързва със стартирането на нови дела, занимания и отношения. Сега обаче ви съветвам да отложите започването на съвсем нови идеи, поради ретроградното движение на Меркурий до 20-и октомври.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

* Желая да осъществя възможно най-добри взаимоотношения с…
* Желая да привлека и разпозная правилния съпруг/а.
* Желая с лекота да разбирам другите.
* Желая съзнателно да чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот.
* Желая с лекота да създам здраво чувство на сътрудничество с…
* Желая да променя отношенията си с другите и да ги превърна в по-успешни и цялостни.
* Пожелавам си истински приятели и разбирателство с тях.

Сега е моментът да поискате изцеление, свързано с бъбреците, кръста и кожата.
* Желая тотално излекуване в областта на…
* Желая с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областта на…
* Желая да привлека правилната информация, която да ме излекува.
Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените във втора декада въздушни знаци - Везни, Водолей и Близнаци. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания свързани с темите на знак Везни.

Родените във втора декада Овни, Козирози и Раци могат да очакват събития, които да ги накарат да променят мнението си за приятели, бизнес и лични партньори. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, който продължава 7 дни след новолунието. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Успех на всички!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X