Напишете дума/думи за търсене

Венера в Стрелец - разкошен период за светлото

На 7-и октомври Венера необезпокоявано навлезе в знак Стрелец и ще остане в неговия разкошен дом до 5-и ноември 2021 г.

Предстои разкошен период, носещ повече светлина, топлина, уют и хармония. През последния месец принцесата на зодиака Венера премина през знак Скорпион, като се осмели да извади замитани под килима проблеми, чувства, усещания и факти. Даде ни възможност да трансформираме част от тях, а други да изхвърлим завинаги от живота си.

Сега Венера ще се наслади на позитивната и сбъдваща желания енергия. Тази позиция на планетата ще ни донесе нови възможности и успех в делата. Опитайте се да бъдете оптимисти, да вярвате в себе си, да се радвате на малките неща. Сега е момента да започнете да преследвате мечтите си с повече воля, постоянство и късмет. Сега с повече оптимизъм ще имате възможност да погледнете на проблемите си с повече надежда и нови идеи за справяне с тях. Мечтайте, действайте и преследвайте собствените си върхове. Първата крачка и малките стъпки са гаранция, че рано или късно да стигнете там където искате. Подходящо е да търсите и откривате нови възможности. Бъдете наблюдателни и активни в търсенето на ново професионално поприще, развитие и усъвършенстване. В личен план очаквайте повече оптимизъм, по-лесно разделяне със стари отношения и повече идеи за запазване на настоящи такива.

Лекота и лично удовлетворение, най-много ще имат представителите на огнените знаци –Стрелец, Лъв и Овен. Те могат да очакват професионални успехи, успешни срещи, любов и разбиране.

Близнаците, Девите и Рибите ги съветвам да бъдат по-търпеливи в делата си и да не взимат ключови крайни решения в личен план. В бизнес план е желателно да избягват важни срещи или да бъдат отстъпчиви в преговорите си.

Водолеите и Везните ще се радват на подкрепа в делата, разбиране и подкрепа от околните. Те имат шанса да стартират успешно нови отношения и проекти.

Телците и Раците нямат реална причина да бъдат притеснени, но е възможно да се чувстват загубени и самотни. Тях съветвам да видят прекрасните неща около себе си и да превърнат безпочвените си тревоги във вяра, светлина и надежда.
Скорпионите и Козирозите могат спокойно да продължат по пътя си. Тази позиция на Венера ще им донесе спокойствие, увереност в себе си и успех в делата.


Бъдете здрави!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X