Напишете дума/думи за търсене

Край на ретроградния Меркурий – сега е време да сме смели

На 4-ти февруари планетата на комуникациите Меркурий сваля оковите на ретроградното си движение и се отправя без колебание на пътуване в знак Козирог.

Напомням, че неговото ретроградно движение започна на 14-ти януари в 10 градус на знак Водолей и приключва на 4-ти февруари на 24 градуса в знак Козирог.

Предстои да оставим ограниченията на Меркурий в миналото и да видим новите възможности, които ни се предлагат.
До 14-ти февруари Меркурий ще преминава през последните градуси на знак Козирог. Това ще донесе яснота в плановете, раздвижване в делата и реализиране на застинали във времето сделки, уговорки и споразумения.

Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. Спокойно пристъпете към подписване на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него. Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди не крият риск за качество и успешно използване.

Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо време да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа. Следва повече яснота по възникнали лични и професионални спорове и недоразумения.

Обръщам внимание на топлата среща между Меркурий и Плутон до средата на февруари. Тя ще има силата да разруши до основи стари възгледи, изхабени отношения и излишни преговори. Дотогава помислете какво правите излишно. Къде споделяте време и енергия. Оставете настрани всичко излишно и си оставете място и време за важни и полезни хора и ситуации.

Пряко облагодетелствани от директното движение на планетата в този период ще бъдат родените в трета декада Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да очакват важна информация и раздвижване в личен и професионален план.

До средата на февруари родените в трета декада Овни, Раци и Везни трябва да бъдат търпеливи в преговори и отстъпчиви в конфликти.

Животът се подрежда такъв, какъвто трябва да бъде. Не се ядосвайте за неща, които не зависят от вас. Ценете, това което се случва и му благодарете за яснотата, която ви носи.

Между 14-и февруари и 10-и март Меркурий ще се движи през знак Водолей. С това идва заслужената ни глътка въздух, лекота и спокойствие. Отношенията ще имат зелена светлина и общуването ще се случва по-лесно. Периодът е прекрасен за развитие на идеи, творчество, вдъхновение и общуване. Свързването между хората ще бъде лесно и градивно. Ще имаме по-малко изисквания и ще бъдем склонни да даваме повече свобода на себе си и другите.

Тази енергия ще бъде бързо усетена от всички Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Ще е време за действия, осъществяване на планове и сбъдване на мечти.

Този период ще носи повече напрежение на знаците Телец, Лъв и Скорпион. Те трябва да бъдат внимателни към околните, търпеливи и избягващи клюки и интриги.

До 25-и февруари Меркурий се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела.Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени сделки и преговори.

Девите и Лъвовете могат да берат плодовете на труда си до момента. Очаквате добра реколта от посевите си в последните месеци.
Желая здраве и попътен вятър на всички!

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X