Напишете дума/думи за търсене

Юпитер в Риби - време е да обичаме безусловно

Развълнуван и любопитен, в ранните часове на 29-и декември, Юпитер ще започне своето гостуване в знак Риби. Бързо ще обиколи всички стаи на уютния му дом и на 11 май ще навлезе през отворената врата в дома на знак Овен. Там ще стигне до 8-и градус и на 29-и юли ще стане ретрограден. Ще започне връщане назад до 28-и октомври, след което отново ще се върне в Риби. Там ще остане до 21-ви декември, когато окончателно ще напусне знака и ще започне своето официално гостуване в знак Овен.

Ретроградна фаза ще има в периода 29-и юли и 27-и октомври между градусите 8 в Овен и 28 в Риби.

В астрологията планетата Юпитер пребивава в знак около една година и обикаля цялото астрологично колело за около 12 години. Тя е най-бързата външна планета и до голяма степен носи индивидуален принос във всеки хороскоп.

Благородството е присъщо качество на планетата, защото тя е тази, която носи вяра, надежда, светлина, справедливост и късмет в живота ни. Дава ни сили, изправя ни, вдъхва ни вяра, безрезервно ни дава късмет и единствено изисква от нас да бъдем реалисти и да не изискваме прекалено много от себе си и живота. Юпитер се свързва с експанзията и големите очаквания. Такъв е! Обича да има много и всичко и понякога зарежда темите, които докосва в картата ни с неоснователни очаквания и мечти.

Очарована съм от динамиката на Юпитер и неговото бързане през зодиака през новата 2022 година. Сигурна съм, че шеметно чистите и топли води на водния знак ще му дадат всичко необходимо да се чувства обичан и желан гост и така обгрижен и починал ще търси бързи предизвикателства в огнения знак Овен.

Влизането на Юпитер в знак Риби до 11-ти май, ще ни даде необикновената възможност да се потопим, в онова което правим, желаем и стремим. Тук ще липсва напрежението и нетърпението на знак Водолей.

Сега ще имаме на разположение близо пет месеца да пуснем всичките си ангажименти, желания и търсения в пространството и свързвайки се със сърцето си да направим своите съзнателни и топли избори. Спрете и огледайте делата си. Дали на инат или да докажете себе си повече от необходимо или пред хора, които не го заслужават сте се захванали с излишни дела и ангажименти. Възможно е, защото енергията до момента на Юпитер във Водолей е провокирала ентусиазъм и желания за занимания с много и може би нетипични за природата ви дейности.

Очаквайте темпото ви естествено да се забави, защото няма нужда от излишни търсения, тичане и преследване на мечти. Когато намерим, това което търсим, дадем му време и шанс да се развие, то няма да имаме нужда от нищо повече. Време е да бързаме бавно, да дишаме дълбоко и осъзнато, да се доверим на сънищата си, да обичаме безусловно, да споделяме, да чуваме, да се оглеждаме, да докосваме и да чувстваме.

Този период ще ни донесе желанието да ревизираме фактите и да останем с онези, които ни носят любов, разбиране, усещане за сигурност и смисъл. Всичко останало е време да остане в миналото. Там където му е мястото, защото всичко, от което се нуждаем в действителност е малко, но истинско. Доверете се на интуицията си, съобразете фактите и оставете до себе си това, което ви носи уют, онова спокойствие за правилен избор и вярна посока вътре във вас. Свържете се със себе си и намерете всичко, което търсите във вашата собствена Вселена. Тогава ще се случи онова вълшебство, в което всичко около вас магично ще се подреди и допълни не вас, а пространството ви да бъдете себе си.

Вълшебства до 11 май могат да очакват всички Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Юпитер ще им донесе нови възможности, идеи и хора, които да им помогнат да сбъдват мечтите си. Към започнатите миналата година дела могат да очакват гарнитура късмет и попътен вятър.

Влизането на Юпитер в знак Овен на 11-май ще докаже правилото, че когато една почивка е пълноценна тя няма нужда да е дълга. Изминалите пет месеца ще имат достатъчно творчески заряд да развият пъстрите краски в прекрасен шедьовър. А в знак Овен има сили, енергия и желание за създаване и реализация на всичко онова, което с обич се е родило от началото на годината в душата, сърцето и умът ни. До 27-и октомври ще имаме време да действаме мъдро и да сложим началото на онова, което в бъдеще търсим и целим. Онова, което идва от нас и търси своето място под слънцето тук и сега. Ще бъде красиво, истинско и безценно, такова каквото го искаме. Доверете се на тази възможност и напуснете рамката на онази картина с всички – нямам избор, длъжен съм, нямам други възможности, не знам какво точно искам и нямам време. Ако усещате, че не вървите по пътя си, останете отворени към света и позволете знаците да ви дадат съвет и насока. Огледайте се в хората, около вас. В слушайте се във вътрешния си глас и вижте всички земни възможности за развитие и растеж.

Между 11-и май и 27-и октомври на растеж, подкрепа и обич в делата и отношенията ще се радват родените в първите 10 дни на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Тях съветвам да отворят сърцето си за нови възможности в личен и професионален план.

Между 28-и октомври и 21-ви декември, Юпитер ще бъде в знак Риби. Време ще бъде за последни щрихи и дози вдъхновение.

Желая на всички Юпитер на донесе здраве, изцеление, спокойствие, смелост, удовлетворение, вяра и любов от всичко, което срещате по пътя си.

С обич,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X