Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Близнаци – доверете се на Вселената

На 21-ви май, в 4:30 часа, Слънцето навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговото царство до 21-ви юни.

В този период очаквайте движение, разгръщане, информация и повече лекота в отношенията. Ще ни бъде по-лесно да споделяме, разбираме и търсим. Ще усещаме другите някак по-близки и познати. Новините ще ни догонват, а информацията съвсем естествено ще запълва въпросите с отговори. За наша радост или не, ще преминем през период, в която всичко ще си идва на мястото. Онова местенце във времето и пространството, в което
Създателят създава най-доброто за нас.

Съвършено и мъдро Вселената ще ни поднася онова, от което имаме нужда, или ще отдалечава от онова, което ни е излишно. Доверете се на това време, наблюдавайте и приемайте. Нищо повече! Тук няма място за контрол, очакване и планове. Приемайте всеки нов ден с радост и надежда. Той е миг разкош, носещ в себе си безброй възможности, преживявания, опит и уроци. Бъдете благодарни на всичко, което имате и ценете себе си и другите.

Подходящо е да потърсите стари познати, които не сте чували отдавна. Сега всяка среща носи в себе си ресурс в личен и професионален план. Бъдете откровени пред себе си и споделяйте на глас мечтите си. Напишете онова, което ви тежи или вълнува. Просто така, без очакване, но с вяра. Реагирайте на онова, което ви усмихва, и пожелайте „хубав ден“ на скъпите си хора. Дайте частица от себе си на миговете живот и дишайте. Дълбоко и осъзнато, оценявайки собственото си съществуване тук и сега, като уникално творение на Създателя.

Хората, родени под знака на Близнаци, са любопитни и търсещи, с бърз ум и непокорен дух. Тези с асцендент Близнаци имат много живи и постоянно търсещи очи. Те се свързват с другите бързо и не им е необходимо време за дълга адаптация. Ако имате планетата Меркурий близо до асцендента си, вие притежавате много от качествата на знак Близнаци. За вас е важно да се движите и пътувате. Шофирате добре и имате развито чувство за ориентация.
От вас стават отлични търговци, писатели и журналисти.

Хората с Луна в Близнаци умеят да общуват и много обичат да говорят по телефона. Тяхното оръжие е словото и дори застрашени те знаят какво да кажат и да бъдат разбрани. Слабост на знак Близнаци е липсата на постоянство и концентрация. Тези качества ще са по-малко проявени при наличие на силна земна енергия в картата.

Подходящи спортове за вас са тениса, карането на колело и всички спортове, свързани с подаване на топка.
Между 11-и 19-и юни Слънцето ще има приятелска подкрепа от Сатурн. Дните ще бъдат подходящи за провеждане на важни срещи и разговори. Положителни резултати ще идват от проведени в миналото преговори. Периодът ще гарантира добра организация, изчистване на дребни проблеми и създаване на нова структура в дела и отношения.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на знаците Близнаци, Везни, Овен, Лъв и Водолей. Хората с асцендент Близнаци и Стрелец могат да очакват повече енергия, желание за развитие и раздвижване на делата. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план ще е след 3-ти юни.
Повече отдадени на почивка съветвам да бъдат представителите на знаците Дева, Стрелец и Риби. Тях съветвам да се занимават с рутинни занимания и да проявят търпение към делата си.

На всички останали знаци пътуването на Слънцето през знак Близнаци ще донесе положителни емоции, добро настроение и късмет!

Бъдете здрави и щастливи!

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X