Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Телец и частично слънчево затъмнение

На 30-и април (събота), в 23:27 часа, ще се случи новолунието в знак Телец, съпроводено с частично слънчево затъмнение, на 10 градуса в знака.

Датата съвпада със стартиралото ретроградно движение на Плутон. Тази синхронност слага началото на процеси в живота ни, свързани с оста Телец-Скорпион. Това е първото от началото на годината затъмнение, което ще извика на сцената всичките ни неуверени мечти, плахи желания, намерения и търсения. В същото време е възможно да затрупа с въпроси всички тях и старателно да се опита да ги разколебае. Всички познаваме онези моменти, в които бушуващите ни мисли се сблъскват с плановете на страха и те отправят по тъмните коридори на собственото ти безсилие и хаос. На емоционално ниво са възможни кризи и безпочвени притеснения. На физическо ниво е възможно усещане за слабост и умора. Както и да усещате събитието, останете будни, осъзнати и отворени към новите предложения на Вселената. Офертата ще изиска искрената ни вяра, обич и надежда. Тогава магията на събитието ще стигне дълбоко в сърцето ни и смело ще обяви за цел застиналите ни във времето мечти и желания. Уверете се, че може да платите онова, което си пожелаете и действайте. Резултатите може да очаквате до 6 месеца.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност за осъществяване на канал между нас и Вселената, през който желанията ни могат да се превърнат в реалност. Луната с усмивка среща Слънцето, следва топла прегръдка и със съвет и нови послания от Слънцето тя отново тръгва по пътя си.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, желанията ни, свързани със сферите управлявани от знак Телец да се сбъднат. Това са желания, свързани с материалната стабилност и сигурност, създаване на комфорт и лично удовлетворение, физически комфорт, изграждане на основи, създаване на собствени качества, като упоритост и постоянство.

Приятелска подкрепа и казани на ушенце съвети събитието ще получи от креативния Уран. Сега, подкрепяйки събитието в Телец, ще ни напомни, че ако искаме нещо ново в живота си, то трябва да бъдем смели, независими и уверени в себе си.

Често мечтаем за нова работа, професионално израстване и повече доходи, но всеки ден избираме да продължим живота си по стария начин. Чакаме търпеливо деня, в който някой да промени нещо вместо нас. Сякаш това ни устройва, защото ни носи ангажираност, някакви доходи и рутина. Сега е моментът да се огледате, изберете план и да действате. Вселената ще подкрепи всяка ваша инициатива. Вярвайте си! Бъдете уверени и се развивайте. Има безброй начини да промените това, което не ви харесва. Търсете ги, защото те вероятно търсят вас точно сега. В личен план със сигурност имаме нужда от повече разбиране, комфорт и топлина. Пожелайте си го сега и му подсигурете място в живота си.

Освободете се от хора с празни обещания, които изпиват времето ви всеки ден, глътка по глътка, с обещанието, че утре всичко ще се промени. Това приказно събитие дава на всеки, който е готов да получи. Този който има очи да види и ръце да прегърне новите възможности в живота си. Дайте си шанс, време и обич. Заслужавате го!

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Може за заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая; Пожелавам си; Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. В една сфера могат да се пожелаят повече от едно желание. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов.

Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки според Жан Спилър:
- Искам повече пари, спечелени с радост.
- Моля, изцяло да се освободя от всички самосаботажни страхове по отношение на парите.
- Искам да се озова в ситуация лесно да предприема нужните стъпки, за да придобия собствен… /дом, кола и т.н./.
- Желая с лекота да се наслаждавам на удоволствията в живота.
- Желая редовно да преживявам чувство на удовлетвореност от живота.
- Искам с лекота да намирам време за изграждане на солидни основи във всяка сфера от моя живот.
- Искам с търпение и постоянство да вървя стъпка по стъпка напред и постигна целта си да…
- Искам да привлека подходящите условия, хора и възможности, за да се реализирам в...
- Искам с лекота да изразявам мнението си по начин, по който другите да не се отдръпват от мен.
- Искам с лекота за изграждам личните си граници, с което да увелича личната си сила.
- Искам да се освободя от тенденциите да се подценявам и подбивам цената си.
- Моля с лекота да намирам време за готвене и наслаждаване на храната и питиетата.
- Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да ме излекуват в областта на…
- Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тотално излекуване на…

Сега е моментът да поискате изцеление в областта на гърло, щитовидна жлеза, врат, гласови струни.

Не бързайте и направете първите си крачки 2 дни след точното затъмнение. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Най-силното засегнати ще бъдат родените на 29-и и 30-и април, юни и септември. 29-и, 30-и и 31-ви декември,1-ви март, май, юли, октомври. 28-и февруари.

Успех на всички!
Бъдете здрави,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X