Напишете дума/думи за търсене

Марс в Риби – събиране на всичко, което ни е нужно

След фантастичното си пътешествие в знак Водолей, огнената планета носител на енергия и заряд Марс на 15-и април ще навлезе в знак Риби и ще остане в неговите покои до 25-и май.

Марс е планетата, даваща ни енергия, заряд и желание за живот. Тя е тази, която ни впуска в преживявания, тази която ни кара да ставаме сутрин и тази, която ни кара да се борим. Тя е страст, успех и победа. Марс е действие във всеки един смисъл. Действие, което ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез нея реализираме планове, справяме се с трудностите и предизвикателствата в живота си и не на последно място чрез нея се съхраняваме и оцеляваме.

Влизането на Марс в знак Риби мога да сравня като разкошна почивка в голям спа комплекс. Марс ще си позволи да свали доспехите и да се потопи в чистите води на знака. Тук той ще донесе една доста по-различна, плавна и спокойна енергия, която е време да забрави за надпреварата, бързането и постигнатите цели. Идва време за повече усещане и по-малко напрежение. В личен план, очаквайте повече нежност и споделеност. Любовта ще се носи във въздуха и с грижа ще прегръща всеки разговор и среща по между ни. Някак вълшебно и магично ще бъде топло, в душите и сърцата ни.

На енергийно ниво тук, на Земята, ще трябва да помислим за темите, свързани с личното ни усъвършенстване и развитие. Чрез интуитивната и енергийна комбинация на Марс в Риби ще може да се изправим пред темите, свързани с личното ни развитие и усъвършенстване. В този етап ще бъде подходящо да си признаем, че има какво още да искаме от себе си.

Периодът на Марс в Риби е подходящ да съберем материалите, които са ни нужни. Питайте, учете, експериментирайте, търсете други гледни точки и решете как точно да изглежда, и как да бъде направен вашия собствен замък.

Между 1-ви и 6-и май Марс ще има приятелски разговор с Уран, който ще търси път и решения на съществуващи теми и казуси. Сега с повече разбиране и търпение ще получаваме отговори и резултати от започнати дела и отношения. Времето е подходящо за развитие на идеи с повече творческо вдъхновение и креативност.

Между 11-и и 20-и май Марс ще има незабравима среща с планетата на интуицията Нептун. Ще донесе повече мъдрост и разбиране, мистика и реалност, чувства и действия, усещане и докосване. Но сега Марс ще слуша внимателно, защото няма избор. Периодът е фантастичен за развитие на таланти, творчество, духовни практики, медитация, възстановителни процедури и ароматерапия.

От друга страна, пътуването на Марс в Риби е възможно да донесе липса на фокус, неудовлетворение, подвеждаща информация, измами и заблуди. Ако вашият бизнес и занимания са далеч от творчеството и изискват конкретика и постигнати цели, то затегнете коланите и бъдете готови да преминете през турбулентна зона. В бизнес план, търсене ясни правила, конкретни цели и бизнес план, която да следвате в този период. В срещите си изисквайте яснота и лична отговорност от партньорите си, ако е възможно да е описана в договорни отношения. Не вярвайте на празни приказки и търсете истината в онова, което чувате. Не обещавайте, ако не държите на думата си и не се доверявайте на красиви разкази с неочакван край.


Периодът на Марс в Риби е последна гара, на която се качват само онези ваши желания и мечти, които имат истински смисъл в живота ви. Запомнете това и не се ядосвайте, ако нещо не се случва по ваш план. Вселената има съвършен сценарий за живота ни и той е този, който трябва да приемаме с благодарност и обич към Създателя.

Марс ще даде енергия на водните знаци - Риби, Рак и Скорпион, които трябва да я използват градивно и разумно. Същите не трябва да се претоварват с работа и излишни емоции. Те могат да очакват любов и разбирателство в личен и професионален план.

Козирозите и Телците ще имат подкрепа в дела и отношения. Те могат да използват енергията на Марс в Риби за вдъхновение и започване на нови творчески проекти.

Девите, Стрелците и Близнаците е възможно да се чувстват объркани и неразбрани. Те е хубаво да се занимават с рутинни
занимания и такива, които им носят удоволствие.

Водолеите и Овните ще се радват на спокойствие и хармония.
Везните и Лъвовете ще трябва да оставят притесненията си в страни и да продължат по своя път с високо вдигната глава, надежда и вяра в успеха.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции, топлина и любов.

Бъдете здрави,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X