Напишете дума/думи за търсене

Край на ретроградния Меркурий – разпилените пъзелчета си идват на мястото

На 3 юни планетата на комуникациите Меркурий сваля оковите на ретроградното си движение и се отправя без колебание на пътуване в знак Телец.
Напомням, че ретроградното движение на Меркурий започна на 10-и май и протече между градусите 4 в Близнаци и 26 в Телец. Това е възможно до известна степен да е объркало плановете ви и желаните резултати.

Време е разпилените пъзелчета да си дойдат на мястото и всичко объркано бавно и постепенно да започне да се подрежда.

Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. Спокойно пристъпете към подписване на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него. Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване.

Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

До 14-и юни Меркурий ще се връща отново по отъпкания път в знак Телец. В това време очаквайте повече яснота в личен и професионален план. Осъзнато и ясно ще може да си направим равносметка и да решим какво ни е важно. Къде да инвестираме средства, време, обич и доверие. Бързо развитие и желание за промяна ще усетят най-много родените в трета декада Телци, Деви и Козирози. Тях съветвам да действат, избирайки мъдро, търпеливо и осъзнато.

Между 14-и юни и 5-и юли Меркурий ще пътува в знак Близнаци. Очаквайте вихрушка от новини и информация. Бъдете готови застинали във времето отношения да търсят развитие и път в живота ви. Пътувайте и бъдете готови за нови прекрасни преживявания, запознанства и събития. В този период на пъстрота ще се радват най-много всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи. Това положение на Меркурий ще носи повече напрежение на знаците Стрелец, Дева и Риби. Те трябва да бъдат внимателни към околните, търпеливи и избягващи клюки и интриги.


С усмивка отбелязвам хубавата му компания в лицето на планетата Сатурн, която между 29-и юни и 3-ти юли ще му дава подкрепа и мъдри съвети. Това партньорство ще ни донесе силите и мотивацията да си стъпим на краката и да подредим създадения хаос в последните седмици. Използвайте тези дни да организирате и подредите ангажиментите си. Добрият план и стратегия са важни за бъдещите успехи и победи.

По същото време Меркурий ще прави напрегнат аспект с планетата Нептун. Това може да предизвика желание за изясняване на бизнес и лични отношения, които по някаква причина нямат своята яснота и усещане за искреност. Възможно до вас да достигне информация, която да ви даде отговори и решения. Приемете я с достойнство и благодарете за яснотата, която ви носи. Сега е моментът да разберете къде да сложите точка или запетая.

Личните си планове оставете в тайна и не споделяйте намеренията си пред хора, на които нямате доверие.

До 19-и юни Меркурий ще се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела. Времето до тогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени сделки и преговори.

Телците могат да берат плодовете на труда си до момента. Очаквате добра реколта от посевите си в последните месеци.

За Раците се дава време да подредят важните си дела, като направят необходимите разговори с партньори и любими хора.

При Козирозите и Скорпионите ще се случва това, което трябва да се случи. Не се притеснявайте излишно за неща, които не може да промените. Всичко, което се случва е за ваше добро. Бъдете сигурни в това!

Желая здраве и попътен вятър на всички!

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X