Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Стрелец - по-трезви мисли, яснота и категоричност

На 14-и юни (вторник), в 14:51 часа, ще се случи пълнолуние на 23 градуса в знак Стрелец.

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейните фази са изключителни важни за живота ни. Тя е женското начало, нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.

Пълнолунието се свърза с процес на освобождаване, ревизия на делата и отношенията, разделяне и сбогуване с хора, навици, чувства и действия. Всеки от нас има определен потенциал и бюджет да приема и дава на другите. В стремежа си да даваме, понякога не преценяваме какво губим. В стремежа си да се грижим за някой, не виждаме, че той няма нужда да получава това от нас. Очакваме не обещани неща и се губим в собствените си страхове да бъдем обичани. Не умеем да се пазим или сме прекалено загрижени за себе си. Случва се! Важното е да се променяме, адаптираме и учим от собствените си грешки и постижения. Важно е да благодарим, да се извиняваме и да прощаваме.

Събитието носи повишена емоционалност, чувствителност и желание за действие. Усещането може да се сравни със състоянията на прекалена търпеливост, която е време да приключи и да подреди живота ни с един замах. Слънцето и Луната се намират в точна опозиция, но и двете небесни тела имат подкрепящ аспект от планета Сатурн. Това до известна степен ще подреди мислите ни и ще успее да организира идеите ни. Тя като съдия ще наблюдава диалога между светилата и мъдро ще почуква по съдийската скамейка при всяко тяхно несправедливо решение. Няма да ни позволи да преувеличаваме, да парадираме с надмощие и да си представяме чудеса след лично взети решения. Напрегнат аспект, пълнолунието ще среща от планетата Нептун. Това ще ни донесе по-трезви мисли, яснота и категоричност. Въпреки това бъдете търпеливи и съобразителни с околните. Не постъпвайте така както не искате да постъпят с вас. Взимайте вашите мъдри решения без да наранявате никой.

Процесът ще засегне оста Стрелец–Близнаци, което ще осмисли темите свързани с личното развитие, обогатяване на възгледите ни и научаване на нови неща. Темите на Близнаци и Стрелец са свързани с личностна промяна, търсене на нови хоризонти, учене, пътуване, братя, сестри, висше образование, философия, духовни възгледи и общуване. Темите, които трябва да осмислите и ревизирате, са следните:

– Висшето образование, квалификациите и преквалификациите;

– Близките и далечни пътувания и отношенията ни с чужденци;

– Изучаването на чужди езици и култури;

– Оптимизма, късмета и радостта от живота;

– Отношенията с братя и сестри.

– Самооценката ни.

Най-силно това пълнолуние ще бъде усетено от родените на 14-и февруари, март, април, юни, август, септември, октомври, декември. За тях е време да обмислят и направят ревизия на отношения, занимания и цели.

Времето на пълнолунието е подходящо за духовни практики, йога, медитация, аромотерапия и развитие на творчески потенциал. Времето след Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

Операции не се препоръчват на 14 юни!

Успех на всички!

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X