Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Скорпион и частично слънчево затъмнение - да поканим на гости всичките си страхове

Предстои разтърсващото и обновяващо новолуние в знак Скорпион, съпроводено с частично слънчево затъмнение, което ще се случи на 25 октомври (вторник), в 13:48 часа, на 2 градуса в знака.

Фазата, в която двете небесни тела Луна и Слънце застават едно до друго и сливат енергията си, се нарича новолуние. Сега събитието се случва в компанията на южен кармичен възел (Кету), който му предава специално значение и смисъл. Време е да отворим килера на душата си и потърсим онези старателно подредени и забравени от нас самите желания, копнежи и търсения.

Време е да спрем и да поканим на гости всичките си страхове, колебания и слабости. Дали бягството ни дава покой, а покоят щастие? Дали не гледаме твърде далеч и мечтаем безпочвено за неща, които са много близо до нас? Дали разрешаваме времето да отмива мечтите ни и да ги подрежда просто в дни.

Понеделник, вторник, сряда… месеци, години живот в дълг, постоянство, отдаденост, грижи и задължения. Дали не сме се превърнали в перфекти машинки готови да решават проблеми. Сега е момента да се доверим на Вселената и оставим багажи си в ръцете на това събитие. На емоционално ниво са възможни кризи и безпочвени притеснения. На физическо ниво е възможно усещане за слабост и умора. Както и да усещате събитието, останете будни, осъзнати и отворени към новите предложения на Вселената. Офертата ще изиска искрената ни вяра, обич и надежда. Тогава магията на събитието ще стигне дълбоко в сърцето ни и смело ще обяви за цел застиналите ни във времето мечти и желания. Уверете се, че може да платите онова, което си пожелаете и действайте.

Южният кармичен възел се свързва с нашето минало, онова, което познаваме, и това, с което се чувстваме удобно. Новолунието е процес на ново начало, поставяне на цели и най-вече визуализиране на мечти, които до момента сме смятали за невъзможни. Това новолуние е най-силното от гледна точка на обновяващото и трансформиращо въздействие. Знак Скорпион събира в себе си силата на смъртта, трансформацията и раждането на нещо ново. Имаме възможност за тотална промяна чрез разделяне на духовно и на материално ниво, с мисли, идеи, хора, навици, начин на живот, задължения, отговорности и решения.

Юпитер с напрегнат аспект към двойката ще разколебава вярата ни и ще носи неувереност. Въпреки това си дайте необходимото време за събиране и свързване със своя висш Аз. Изгонете колебанията си от стаята и извикайте в съзнанието си, всичко онова, което истински желаете и обичате. Свържете се с мечтите си и си представете, че са реализирани в реалния живот.

Венера ще отдава цялата си любов и грижа за нашата цялост, отдаденост и единство. Отпуснете се в нейната прегръдка и разрешете нейната обич да ви води.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Усещайте онова, което пишете и го рисувайте в съзнанието, душата и сърцето си.

– Моля за повече търпение, смелост и кураж.

– Моля за сили по-лесно да се разделям с навици и хора.

– Желая да бъда по малко зависим/а от другите.

– Желая по-лесно да допускам нови хора в живота си.

– Желая да имам повече доверие на Вселената и хората.

– Моля да се науча повече да съхранявам себе си.

– Моля за положителна трансформация, която да настъпи в ситуацията с…

– Моля да получа парите си от хората, които ми ги дължат.

– Желая да се освободя от страховете си в интимен план.

– Моля с лекота да получа заем за…, който да е в най-добър мой интерес.

В помощ на здравето ни това новолуние ще помогне за лечение на органите, управлявани от знак Скорпион – пикочен мехур, дебело черво, анус, сексуални органи и болести.

– Моля, с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Скорпион).

Събитието ще отвори нови врати в живота на родените на 24, 25 и 26 февруари, юни, август, октомври и декември. Решения и нови начинания започвайте след 20 януари 2023 г., но дотогава имате време да оформяте и структурирате новия си път.

Родените на 24, 25 и 26 януари, април и юли могат да очакват крайни събития, които да ги поставят пред важни решения. Бъдете спокойни и избирайте мъдро. Крайни решения вземайте след 20 януари 2023 г. Онова, което не може да контролирате, приемайте като нещо добро за вашето бъдеще.

С новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, която продължава 7 дни след новолунието. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него, човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Успех на всички!


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X