Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Лъв – мечтите се материализират

Предстои разкошното новолуние в знак Лъв, което ще се случи на 28 юли, в 20:55 часа, на 5 градуса в знака.

Този път събитието ще среща сериозна подкрепа от планетата добродетел и гигант Юпитер. Той с желание и обич ще споделя с новолунието своята мисия да търси и намира щастие. Онова чувство толкова различно и уникално за всеки и в същото време толкова малко, крехко и значимо. И така щастието ще има път, или новите ни пътеки ще имат подкрепа от щастието. Каквото и да се случва, е магично, вълшебно и възможно. Потопете се във времето около новолунието и мечтайте, смело и дръзко. Ще се усещаме силни и готови да си пожелаем това, което друг път сме смятали за невъзможно. Бъдете приказката! Изберете своите герои, раздайте ролите и бъдете готови за смел спектакъл, аплодисменти, усмивки и цветя. Нищо не струва да си повярвате, да бъдете повече оптимисти, да имате надежда и да повярвате в любовта. Онази любов, която като мост ви свързва с всичко и всеки. Без очакване, болка и тъга. Просто Любов!

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях. Това са темите, свързани с любовта, романтиката, забавленията, удоволствията, децата, талантите, личната изява, театъра, романтиката, значимостта, хазарта и творчеството.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Може да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например „Желая”, „Пожелавам си”, „Моля”. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.


Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:
- Искам да привлека и да изпитам здрава и щастлива романтична връзка.
- Желая с лекота да общувам с децата си по начин, който създава взаимно разбиране, уважение, любов и взаимопомощ.
- Желая лесно да започвам всеки ден с чувство за ентусиазъм.
- Искам с лекота да си избирам творчески проекти, които да ми носят радост.
- Желая с лекота и активно да давам любов, одобрение, подкрепа на хората, които са важни за мен.
- Искам взаимоотношенията ми с… да са изпълнени с радост, веселие, игривост и удоволствие.
- Искам съзнателно да отделям време да се забавлявам в живота.
- Искам с лекота по-щастлив и здравословен начин да бъда център на внимание.
- Искам да се освободя от всяка съпротива.

Времето е подходящо да си пожелаете оздравяване на органите, управлявани от знак Лъв. Това са гръбнакът и сърцето. Удачно е да поискате лечение на възпалителни процеси и да си набавите повече енергия за борба с изтощението.

- Искам тотално излекуване в областта на…(изброяват се заболявания от посочените области).
- Искам да привлека правилната информация, чрез която да възстановя здравето си в областта на…

При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените в първа декада Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци. Те могат с лекота да поискат реализиране на мечти свързани с темите на знак Лъв.

Съветвам родените в първа декада Телци, Скорпиони и Водолеи да се доверят на новолунието, да оставят важните си задачи и да си пожелаят сбъднати мечти, въпреки всички пречки и трудности.
Всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на новолунието. Независимо от зодията си, бъдете смели, мечтайте, сбъдвайте и бъдете сигурни, че това, което е ваше, ще дойде и ще остане при вас завинаги.

Успех на всички!
Бъдете здрави,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X