Напишете дума/думи за търсене

Венера в Близнаци – потърсете стари познати за ново начало

От 23 юни планетата на любовта и хармонията Венера с приповдигнато настроение навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговия забавен дом до 18 юли.
Тя изобразява женската енергия, красотата, хармонията, привличането, любовта, партньорството, насладата, парите и бизнес отношенията. Сигурно забелязвате тази нежна планета колко градивно се вплита в голяма част от живота ни и носи онова усещане за топлина и значимост. В женската карта тя показва каква енергия носи жената, а в мъжката от какви жени се привлича мъжът.

В следващите 25 дни Венера с лека душа и свободен дух ще се разхожда в знак Близнаци. Тъй като тя е важна в емоционален и материален план, ще разгледам и двете тенденции чрез нашето ежедневие, бит и усещане за стабилност.

В материален план Венера управлява парите, вещите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес отношенията. Положението ѝ в знак Близнаци е белязано с любопитство, търсене на информация, общуване и търсене на нови пътища за развитие. Използвайте това време да осъществите необходимите срещи и разговори с партньори и колеги. Ако Венера представлява бизнеса, то знак
Близнаци описва всички начини на свързване и общуване между хората. Бъдете открити и споделяйте идеите си. Потърсете стари познати, с които може да направите нещо заедно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми. Времето ще предлага възможности на тези, които ги търсят.

В емоционален план Венера ще се забавлява истински в знак Близнаци. Ако в знак Телец тя се вълнува от сериозните чувства и личните завоевания, тук, в новия си дом, ще бъде удовлетворена от разнообразие, леки отношения и повече намигвания. Ще ни бъде приятно да общуваме на всякакви теми и ще се радваме на споделеното време заедно. Палавото настроение на Венера и влечението ѝ към флирта ще донесе повече кислород на връзките ни и отношенията в бизнес и личен план. Използвайте тази енергия, за да постигате повече като на шега това, което сте смятали за немислимо и недостъпно. Сега повече врати ще бъдат отворени и повече сърца ще очакват вашето „Добро утро“ и „Лека нощ“. Подайте си ръка и изберете свързването, макар и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни.


Между 29 юни и 3 юли очаквайте информация от започнати в миналото дела и отношения. Положителният аспект между Меркурий и Сатурн ще дава отговори и заслужени резултати. Ще имаме повече яснота, посока и отговори. В същото време Нептун с напрегнат аспект към Меркурий ще ни приканва да бъдем разумни и да избираме фактите пред интуицията си.

Най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци - Водолей, Близнаци и Везни. Те могат да очакват повече информация и развитие на делата.

Радост и успехи този транзит на Венера ще носи и на всички Овни и Лъвове. Те могат смело да продължат по пътя си с подкрепата на късмета.

Телците ще се радват на нови срещи и запознанства.

На Раците се дава време да проведат важните си срещи и разговори и да се подготвят за положителни отговори в личен и професионален план.

На Козирозите и Скорпионите това пътуване на Венера няма да донесе сътресения. Те трябва да бъдат спокойни, избирайки любими занимания и приятна компания.

Внимателни и търпеливи в този период трябва да бъдат Стрелците, Рибите и Девите. За тях периодът не е подходящ за важни срещи и разговори. Възможно е да се чувстват неразбрани и неудовлетворени от резултатите.

Желая ви виртуозен период, носещ много лични и професионални успехи,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X