Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Рак среща подкрепа от Локус фортуна - сега е моментът за щастие

Предстои най-топлото и уютно новолуние през годината. То ще се случи на 29-и юни, в 5:53 часа, на 7 градуса в знак Рак.
Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Двете небесни тела изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян се сливат в топла прегръдка.

Наричам това новолуние най-топлото, защото то чрез енергията на знак Рак се свързва с дома, семейството, корените, родителите, сигурността, уюта и емоциите. Там, където може да си позволим да бъдем себе си. Там, където са хората, които ни обичат и подкрепят безусловно. Там, откъдето започва нашия път, възпитание и изграждане.

Този път събитието ще среща сериозна подкрепа от точката на щастието в хороскопа, или така наречената „Локус фортуна“. Тя с желание и обич ще споделя с новолунието своята мисия да търси и намира щастие. Онова чувство толкова различно и уникално за всеки и в същото време толкова малко, крехко и значимо. И така щастието ще има път, или новите ни пътеки ще имат подкрепа от щастието. Каквото и да се случва е магично, вълшебно и възможно. Потопете се във времето около новолунието и мечтайте, смело и дръзко. Ще се усещаме силни и готови да си пожелаем, това което друг път сме смятали за невъзможно.

Прекрасната Венера подава ръка на новолунието, като му изпраща вдъхновение и вяра. Кажете „да“ на отложените във времето мечти и желания. Зелената вълна е факт и нека тя ви отведе там, където имате нужда да бъдете.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов.

Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето малко идеи:
- Желая да подобря отношенията с родителите си.
- Желая да намеря и да си купя, правилното жилище.
- Желая да разреша проблеми, свързани с имота си.
- Искам да намеря решение на проблеми, свързани с членовете на семейството си.
- Искам да получа сигурност и подкрепа в семейството си.
- Искам да бъда емоционално разбран/а и подкрепен/а.
- Желая да намеря уют и спокойствие в заниманията си.


Денят е подходящ да си пожелаете оздравяване на органите управлявани от знак Рак. Това са гърдите, стомаха, щитовидната жлеза и гръдния кош.

- Искам с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Рак).

Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените на 28 и 29 февруари, април, юни, август и октомври. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на любов и разбиране във всичко от което имат нужда.

Родените на 28 и 29 декемвритрябва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората които обичат.

Родените на 28 и 29 март и септември също трябва да проявят повече разбиране и подкрепа на собственото си семейство, родителите, дома и емоционалната сигурност.

Всички представители на зодиака, ще усетят мощната енергия на Новолунието, като повишена интуиция, чувствителност и ранимост. Сега е момента да бъдете открити, да споделяте и давате любов. Опитайте се да не управлявате емоциите си и действията свързани с тях. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти. Времето е подходящо за повече уют, спокойствие, споделени моменти и мечти.

Успех на всички!

Бъдете здрави,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X