Напишете дума/думи за търсене

Марс в Телец – по-добре да забавим, отколкото да бъдем неподготвени

На 5 юли някак нетърпелив и очакващ нови приключения, огненият младеж Марс започва своето гостуване в уютния знак Телец, което ще продължи до 20 август.

Марс е планетата, която ни дава енергия, заряд и желание за живот. Тя е тази, която ни впуска в преживявания, тази, която ни кара да ставаме сутрин и тази, която ни кара да се борим. Тя е страст, успех и победа. Марс е действие във всеки един смисъл. Действие, което ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез него реализираме планове, справяме се с трудностите и предизвикателствата в живота си и не на последно място чрез него се съхраняваме и оцеляваме.

През последните два месеца Марс беше в собствения си дом, този на знак Овен. Чувстваше се силен и подкрепен във всяко едно начинание, защото у дома всичко е позволено. Накара ни да бързаме, изискваме и търсим висока оценка на всяка цена.
Направи ни малко по-несъобразителни и защитаващи собственото си его. Сега енергията навлиза в нов етап, който въпреки предизвикателствата ще ни донесе нови възможности и хоризонти.

До 23 юли ни очаква спокоен и хармоничен период. Предстои време, в което да получим благата от предходните месеци усилена работа, да разчистим отломките от палубата на живота си и да преценим кое отговаря на нашия стандарт. Знакът Телец се определя с класата и стандарта на живот. Тук Марс няма да направи компромиси със себе си и ще ни накара да търсим най-доброто и важното за себе си. Телец е пасивен знак и тук Марс освен, че ще си почине, ще има възможността да се зарадва на постиженията си и да изиска повече блага отколкото усилия. На емоционално ниво ще бъдем по-смирени и приемащи
обстоятелствата. Ще се чувстваме някак по-удобно в собствената ни кожа и ще ни харесва да пребиваваме блажено в зоната си на комфорт.

Между 24 юли и 5 август Марс ще бъде в компанията на непредвидимия Уран. Тази среща на планетите ще ни кара да променяме, като е възможно да изложи на риск отношения, дела и нови проекти. Избягвайте рискови занимания, претоварване, взимане на крайни решения, необмислени действия и неналожителни пътувания. В дните 2, 3 и 4 август рискът от инциденти е завишен и за това е желателно да се отдадете на рутинни занимания и довършване на започнатите дела. Опитайте се да бъдете последователни в решенията си, като уважавате другата гледна точка, позиция и мнение.

Между 1 и 10 август Марс ще има конфронтация с планетата Сатурн. Това ще подложи на изпитание плановете ни. Възможно е объркване и преструктуриране на целите. Сега това, което е необходимо, ще ви даде ясен знак, че има нужда от преразглеждане и поправка. Понякога е по-добре да се забавим, отколкото да стигнем навреме неподготвени. По същото време Нептун ще изпраща знаци, усещания, сънища и емоции, които да внесат цвят в ежедневните ни занимания. В личен план времето ще е подходящо за споделяне, разбиране и търсене на решения в трудните ситуации и създадените пукнатини.

След 7 август Плутон ще подкрепя делата на огнения младеж. Това приятелско рамо ще ни даде силна воля, мотивация и желание да стигнем докрай. Този период ще е изключително благоприятен за довършване на дела, за които до момента не са ви стигали силите и желанието.


Това пътуване на Марс ще се отрази най-добре на знаците Телец, Рак, Дева, Козирог и Риби. При тях се очертава градивен и успешен период.

За Овните магазинът за нови възможности е широко отворен. Нека използват тази позиция на планетата да анализират и подредят делата си от последните два месеца.

Близнаците имат време да се подготвят за големите си успехи в края на лятото. Направете нужните срещи и разговори, за да може скоро да берете плодове от труда си.
Везните могат да изпитват безпричинни притеснения и тревоги. Няма реална причина да се чувствате объркани. Използвайте времето за срещи с приятели и занимания с любими неща.
Стрелците ще се радват на спокойствие и лекота в делата. Действайте смело и бъдете уверени в себе си.
Внимателни в действията си и мъдри в решенията си трябва да бъдат родените под знак Скорпион, Лъв и Водолей. Тях съветвам да отложат важните си срещи и решения. Предпочитайте почивката и рутинните занимания.

Желая Ви спокоен и хармоничен период!

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X