Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Козирог – поправете всичко, което е излишно и неправилно в живота ви

На 13-и юли, в 21:37 часа, ще настъпи мъдрото пълнолуние на 21 градуса в знак Козирог.

Пълнолунието е мощен процес, който оказва своето въздействие на индивидуално ниво. В него Луната и Слънцето застават в точна опозиция и започват важен и ключов за своите отношения разговор.

Диалогът ще засегне оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Оста Козирог-Рак е кардинална и говори за нашите корени, роднини и минало, от една страна, и за нашия личен и професионален растеж сега.

Ако на новолуние може да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли и действия.

При това пълнолуние трябва да погледнем към Слънцето в Рак чрез грижи и внимание на родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си. Изчистете дома си и подарете вещите на някого, който се нуждае от тях.

Пълната Луна в Козирог издига в приоритет нашия път нагоре по стълбицата в кариерата и обществото. До края на тази работна седмица може да говорите за собственото си развитие там, където работите. Отървете се от вредните навици на работното място, почивайте разумно и дерзайте към собствения си връх.

Пълнолунието говори за така необходимия ни баланс, който естествено съществува в природата, и ни учи, че това, което даваме, се връща при нас. Помислете какво искате да получите в семейството и работата и започнете промяната от себе си. Не бързайте! Вървете бавно и осъзнато! Радвайте се на всеки миг, на малките неща, на децата, животните, сянката, слънцето, луната, дъжда... Не очаквайте нищо и бъдете благодарни на това, което имате. Всичко това обградете с дейности, които ви носят удоволствие и мир. Не губете времето си в дейности и с хора, които нямат нужда от това. Уважавайте собствения си свят, без да пречите на никого. Бъдете скромни, но уверени в себе си. Търсете и дарявайте добро, без условия и очаквания. Просто така!

Нептун приятелски ще подкрепя този процес и нежно ще ни носи интуиция и усещане за възможна мисия. Поправете всичко онова, което до момента сте усещали като излишно и неправилно в живота си. Рамо до рамо със Слънцето стои Меркурий, който ще ни помага да споделяме и търсим своето по-добро място. Луната в прегръдката на Плутон ще бъде уверена да се раздели със стари модели и форми на живот. Това ще ни даде сили и кураж да бъдем хирурзи на собственото си съществуване, като премахнем всичко излишно от него.

Здравословно периодът е добър за започване на диета и очистване на организма. Операции на 13 и 14 юли не се препоръчват.

Успех на всички,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X