Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Дева – време за подреждане на себе си

Предстои новолуние в знак Дева, което ще се случи на 27 август (събота), в 11:18 часа, на 4 градуса в знака.
Събитието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магичен момент, в който на Земята се отварят нови възможности, които карат желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Дева, да се сбъднат. Това са желания, свързани с храненето, здравето, работата ни, служенето, чистотата и отговорността.

Това новолуние има силата да ви помогне да изградите нови здравословни навици, да започнете спорт, диета, грижа за тялото или духа си. То ще ни кара да подредим себе си, да създадем своята малка, подредена и организирана вселена в този вид и форма, в която я търсим наоколо. Всички сме част от един свят. Нека на това новолуние всеки се погрижи за себе си и осъзнае, че неговите мисли и действия са част от един голям и необятен процес във Вселената.

Тази година двойката Луна и Слънце среща неразбиране от планетата Марс. Този конфликт може да ни донесе колебание за взимане на важни решения и липса на подкрепа отвън. Това не трябва да ви отказва от планове, които имате нужда да осъществите. Всеки има право на своето мнение и гледна точка.

Бъдете наблюдателни и слушайте, но не губете вярата в себе си и следвайки целите си, вървете напред и нагоре.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Можете да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например Желая; Пожелавам си; Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.


Ето някои примерни формулировки:
- Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да работя на правилното място за мен.
- Искам с лекота да се науча да казвам правилните думи към моите колеги и началници.
- Приемам с лекота да създавам ред и подреденост в моя дом.
- Желая с лекота да отговарям на трудностите без вътрешно напрежение.
- Искам с лекота да се приспособя към ситуацията…, в моя най-добър интерес.
- Приемам с лекота да се освободя от навика за перфекционизъм.
- Желая с лекота да се освободя от критика към себе си и другите.
- Пожелавам си с лекота да се освободя от навика да обвинявам себе си или другите.
- Желая да бъда по-организиран/а.
- Желая по-добре да управлявам ангажиментите си.

Новолунието влияе изключително силно и на нашия жизнен тонус и енергия. Три дни преди новолунието и един ден след него, човешките биоритми са на възможно най-ниското си ниво. Това предизвиква чувство за отпадналост, безразличие и лошо настроение. След новолунието е период на подем в биоритмите и енергията. Времето е подходящо за релаксиращи и ароматерапевтични масажи.

Сега е моментът да поискате изцеление и успешна профилактика в областта на чревния тракт, храносмилателната система и слънчевия сплит.

- Моля с лекота да привлека, разпозная и започна да вземам най-правилните и необходими за мен билки, витамини, минерали, кристали, които да ми помогнат да възстановя здравето и жизнеността си.

- Желая да привлека в живота си най-подходящия лекар за моето здраве и добро.

Успех на всички!
Бъдете здрави!

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X