Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Скорпион - не се доверявайте на празни приказки и обещания

След уютното пребиваване на Меркурий в знак Везни от 29 октомври ще му се наложи да навлезе в дълбоките води на знак Скорпион, където ще остане до 16 ноември.

След аналитичния и градивен период на Меркурий в знак Везни, гарниран с ретроградно движение в знака, предстои истините да излязат на светло.

Дойде времето за анализ, равносметка и изводи. Новата позиция на Меркурий ще наложи дълбок анализ и трансформация на фактите до момента.

Енергията на знак Скорпион не се задоволява с текущите срещи, телефонните разговори, благите усмивки и финалните ръкостискания. Настъпва времето през тази година, което ще ни наложи своята дълбока мисъл, аналитичност и може би критичност. Възможно е да усетите нуждата за оттегляне и затваряне в собственото си пространство. Ще имате нужда повече да мислите, отколкото да действате и това е необходимо.

Не забравяйте, че Марс е ретрограден и е възможно да ви провокира с излишни спорове, крайни решения, недоволство, тъга и гняв. Опитайте се да бъдете наблюдатели на онова, което ви се случва. Проверявайте добре информацията, която получавате и се доверявайте на времето да разкрива истините.

Между 3 и 10 ноември Меркурий ще е в обтегнати отношения със Сатурн и Уран. Дните не са подходящи за провеждане на важни срещи и разговори. Приемете седмицата за време на равносметки и анализ. Не се доверявайте на празни приказки и обещания. Бъдете търпеливи и наблюдателни. Избягвайте конфликти и бъдете благодарни на информацията, която достига до вас.

Между 9 и 13 ноември Меркурий ще има добронамерен разговор с мистичния Нептун. Очаквайте от този диалог вдъхновение и творческа нагласа.

В личен план ще даде живот на романтични преживявания, нежност и разбиране. В бизнес план се доверявайте на интуицията си и проверявайте с факти онова, което чувате от няколко източника.

След 12 ноември приятелска подкрепа планетата ще среща от Плутон и Юпитер. Очаквайте от тази компания повече лекота и разбирателство тук, на Земята. Лека полека забързаното ни ежедневие и вихрушката от последната седмица ще се подрежда и хармонизира.

Положението на Меркурий в знак Скорпион ще се отрази най-добре на всички Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби, както и на хората с асцендент Скорпион и Телец. Те ще се почувстват по-сигурни и готови да бъдат себе си. Бъдете честни, защото искреността ви сега ще донесе истинска любов, емоционална сигурност и лично удовлетворение.

Предпазливи в преговорите трябва да бъдат Телци, Лъвове и Водолеи. Те могат да срещат неразбиране и противоречия в бизнес и личен план.

Везните ще получават нужната им информация, която трябва да използват градивно.

Стрелците ще бъдат свидетели на нови истини и факти, които съветвам да използват полезно за себе си. Време е да сложите край на ненужни отношения и фалшиви приятелства.

Близнаците могат да очакват динамичен и изпълнен с разнообразие период. Събитията ще се редят на опашка и сякаш нищо няма да зависи от вас. Посветете времето си на любими занимания и хора.

Овните е време да се изправят пред истината. Те могат да очакват откровени разговори и разкрития в личен или професионален план. Не приемайте лично случващото се и знайте, че всеки реагира спрямо собствения си потенциал и възможности.

Желая ви спокоен и хармоничен период!

Бъдете живи, здрави и благословени,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X