Напишете дума/думи за търсене

Юпитер в Овен - не изпадайте в крайности

Развълнуван и забързан, на 21 декември, Юпитер ще започне пътуване в знак Овен, което ще продължи до 17 май.

Припомням, че той за кратко беше в знака между 11 май и 28 октомври и след това отново ретрограден се върна в знак Риби.

В астрологията Юпитер е най-бързата външна планета и до голяма степен носи индивидуален принос във всеки хороскоп.

Благородството е присъщо качество на планетата, защото тя е тази, която носи вяра, надежда, светлина, справедливост и късмет в живота ни. Дава ни сили, изправя ни, вдъхва ни вяра, безрезервно ни дарява късмет и единствено изисква от нас да бъдем реалисти и да не искаме прекалено много от себе си и от живота. Юпитер се свързва с експанзията и големите очаквания. Такъв е! Обича да има много и всичко и понякога зарежда темите, които докосва в картата ни с неоснователни очаквания и мечти.

Влизането на Юпитер в знак Овен ще ни даде сили, енергия и желание за създаване и реализация на всичко онова, което с обич се е родило от началото на 2022 г. в душата, сърцето и ума ни. Време е да действаме мъдро и да сложим началото на онова, което в бъдеще търсим и целим. Ще бъде красиво, истинско и безценно – такова, каквото го искаме.

Доверете се на тази възможност и напуснете рамката на онази картина с всички препятствия, които ви карат да изричате „нямам избор”, „длъжен съм”, „нямам други възможности”, „не знам какво точно искам” и „нямам време”. Ако усещате, че не вървите по пътя си, останете отворени към света и позволете знаците да ви дадат съвет и насока. Огледайте се в хората около вас. Вслушайте се във вътрешния си глас и вижте всички земни възможности за развитие и растеж. След 25-и януари е подходящо стартирането на нови занимания, проекти и цели. Времето е прекрасно за спорт и развитие на таланти.

В разлистването на Юпитер не бива да забравяме за неговия огромен оптимизъм, вяра и експанзия. Сега капаните на тази планета ще се свързват със засилен стремеж за власт, влияние и успех. Знак Овен силно конкретизира Аз-а и му предава изострена чувствителност и желание за изява и напредък. Овенът е кардинален, непоколебим, решителен, дързък и краен знак. За него битките са начин на живот и той няма грижи да влиза в тях с цялото си сърце и душа. За това с тази енергия бъдете внимателни и избирайте мъдро, старателно и с обич, всичко онова, което имате нужда.

Не изпадайте в крайности. Не взимайте прибързани решения. Не критикувайте и не осъждайте. Не превръщайте идеите си в категорична цел и добре преценявайте дали нещо заслужава онова, което сте готови да направите.

На растеж, подкрепа и обич в делата и отношенията ще се радват всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Тях съветвам да отворят сърцето си за нови възможности в личен и професионален план.

В този период трудности ще срещат всички Раци, Везни и Козирози. При тях е възможно объркване на плановете, което в последствие да бъде градивно и полезно.

Телците е хубаво да инвестират усилия във всичко, което целят и да очакват резултати във втората половина на годината.

Рибите, със спокойствие и хармония ще продължат по пътя си.

Скорпионите, ще са изпълнени с идеи, сили и енергия. Хубаво е да премахнат колебанията си и да не отлагат ангажиментите си. Във втората половина на годината ще им бъде по-трудно да постигат целите си.

На Девите Юпитер ще донесе малко късмет и много успехи.

Желая на всички Юпитер да донесе здраве, изцеление, спокойствие, смелост, удовлетворение и вяра.

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X