Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Скорпион - страховете зад гърба ни, любов и грижа пред нас

На 23 октомври Слънцето започва пътешествие в знак Скорпион, което приключенски ще продължи до 22 ноември.

Предстои му пътуване, където тъмнината се чувства като у дома си. Място, в което влизаш и забравяш за цялото си съществуване. Оставяш в преддверието му всички страхове и се отправяш на едно необятно пътуване към себе си, към забравените в душата си моменти на слабост в търсене на цялост и единство.

Време е да обгърнем своето вътрешно „Аз“ с любов и грижа. Време е да организираме среща с всичките си колебания и въпроси. Време е да съблечем всичките си дрехи, да преглътнем беззащитността си, да се погледнем в огледалото и да потърсим нови форми на живот.
Такъв е знак Скорпион. Намира живот там, където той изглежда невъзможен, и вижда тъмнина там, където е най-светло.

Компания тази година ще му предлага харизматичната и грижовна Венера, а разнообразие на двойката ще осигуряват Сатурн, Уран, Нептун, Плутон и Юпитер.

Между 4 и 12 ноември Сатурн ще има претенции към техните намерения, а Уран недоволно и открито ще изразява своето несъгласие. В тези дни очаквайте напрежение, непредвидени ситуации и объркване в плановете. Ще се наложи да правите бързи промени и да търсите нови възможности там, където се появяват проблеми.

Между 9 и 15 ноември Нептун ще подкрепя Слънцето, но това е възможно да внесе допълнително объркване и нежелание да видим действителността. Дните са хубави за развитие на таланти, вдъхновение и творчество.
В бизнес план, бъдете реалисти и подреждайте делата си по приоритет. След 15 ноември приятелска ръка на Слънцето ще подават Плутон и Юпитер. Този звезден тандем ще ни донесе вяра, сила и кураж в професионален и личен план.

Най-много щастие и успех това пътуване на Слънцето ще донесе
на всички Раци, Скорпиони и Риби. Те могат да очакват зелена светлина в плановете си.

Подкрепа в делата си ще усетят всички Деви и Козирози. Везните ще почувстват облекчение и успех в започнатите дела. Стрелците имат време, в което да се подготвят за успехите, които могат да очакват след месец. На Овните това Слънце ще помогне да видят грешките си и да направят ревизия в плановете си.

Близнаците ще имат възможност да коригират стари отношения в личен и професионален план. Отдадени на почивка и рутинни занимания трябва да бъдат всички Телци, Лъвове и Водолеи.

И време е да разкажа с няколко думи за собствениците на този мистичен и сложен знак в зодиака. Хората, притежаващи скорпионска енергия, предпочитат да остават сами със себе си и имат способността, изолирайки се от средата, да виждат повече от останалите. Прозорливи и интуитивни, те умеят да достигат до сърцата на другите, без самите те да бъдат разкрити напълно. Загадките са им лесни, защото те самите са огромна неразгадана тайна за другите. Техният поглед като невидим прожектор единствено има способността и силата да достига до места, където никой друг не е способен да надникне.

Тяхната интуиция, прозорливост и психологически усет нямат равен с никой друг знак от зодиака. Тяхната природа трудно допуска хора в живота си и е невъзможно да бъде подведена. Трябва им време, емоционално свързване и привличане към хора, занимания и ангажименти. Във времето държат на искрени отношения, честност, коректност и доверие. Ако може да предложите на един Скорпион това, то вие получавате един незаменим приятел, верен спътник, любящ партньор и отдаден във всичко човек. Времето и борбата си струват, защото представителят на този знак единствен умее да се отдава напълно на всичко онова, което допуска да стане част от живота му.

Желая на всички спокоен и градивен период.
Бъдете живи и здрави!

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X