Напишете дума/думи за търсене

Венера в Скорпион - имайте куража да споделите това, което ви тежи

Предстои вълнуващ, драматичен и изпълнен с мистериозност период.

На 23 октомври Венера ще започне своята разходка в знак Скорпион, която ще приключи на 16 ноември.

Дълбоки, тъмни, прохладни и притегателни са водите на знак Скорпион. Не очаквайте от тях ведрина, свежест и лекота. Това е воден, пасивен и драматичен знак, известен със своята силна интуиция, неподправен вкус, прозорливост, желание за контрол, ревност, манипулативност, силна памет, безкрайна отдаденост, страст и драматизъм.

Венера, от своя страна, е носител на истинската, силна и неподправена любов, разбиране и подкрепа. Тя е подадена ръка, уютна прегръдка и разбиране с поглед. Предстои период, в който ще й бъде трудно да бъде себе си. Възможно е да бъде крайна в любовта, грижата, отдадеността, даването и доверието, също така в омразата, безразличието и студенината. Кой каквото си постели и каквото заслужи, това получава. Това е същността на това неудобно пътуване на принцесата на зодиака.

Променливото настроение на Венера допълнително ще се задълбочава поради напрегнатите аспекти със Сатурн, Уран и Юпитер. Единствена подкрепа в този труден етап ще получава от уверения Плутон, топлото Слънце и мистичния Нептун.

На енергийно ниво сложните аспекти със Сатурн и Уран между 3 и 9 ноември е възможно да наложат емоционално затваряне, което може да доведе до мрачни мисли и нагарчащи притеснения. Ще се чувствате неразбрани и по някакъв начин отхвърлени. Опитайте се да разбирате другите и да им се доверявате повече. Споделянето и диалогът е най-важната фаза в отношенията. Обмислете добре това, което ви тежи, и имайте смелостта да го кажете открито. В бизнеса дните не са подходящи за навлизане в сериозни преговори и сделки.

Скорпионската енергия има възможността да минава граници, да вижда това, което никой друг не вижда, и да усеща предварително задаващата се буря. Тя ще ви даде възможност да стигнете по-дълбоко в анализа на личните и професионалните си отношения. Ще имате възможност да видите под друг ъгъл това, което ви заобикаля. Възможно е да не ви хареса, но бъдете сигурни, че допълнителната информация е ценна и полезна, независимо какво ще предизвика първоначално тя у нас. Преминавайки през Скорпион, Венера ще има готовност да се освободи от ненужни чувства, емоции и страхове.


Приятелските съвети на Плутон към Венера между 6 и 12 ноември ще имат за цел да ни дадат увереност да приключим ненужни отношения. Помислете си какво би станало, ако в природата и живота не съществуваше етап на изхвърляне и освобождаване. Бъдете готови да се разделите с ненужните емоции и чувства. След бурята на тяхно място ще дойде нещо ново, красиво и необходимо.

По същото време Венера ще получи подкрепа от мистичния Нептун. От една страна, тази комбинация ще ни донесе повече нежност, чувственост и желание за духовна близост, но, от друга, ще ни кара да идеализираме и създаваме мечти. Нептун в любовен план създава илюзии и ни кара да бягаме от реалността чрез всички възможни начини. Бъдете внимателни и се опитайте възможно най-реално да преценявате ситуации, факти и хора, но ако не успеете, след месец красивия филм ще свърши, а светлините в киносалона ще ви върнат в действителността.

След 12 ноември предстои оптимистичен, добронамерен и смислен разговор на Венера с големия и симпатичен Юпитер. Използвайте времето до 16 ноември за развиване на художествени таланти, търсете вдъхновение и дайте свобода на мислите си да творят.

Периодът ще се отрази положително и възстановяващо за всички водни знаци – Раци, Скорпиони и Риби. На напредък и добри новини ще се радват представителите с асцендент Скорпион и Телец.

Козирозите и Девите ще имат възможността да сложат в ред много от последните си дела и да приключат ненужни отношения и бизнес проекти. Очаква ви градивен период.

Сложен и труден ще бъде периодът за всички Телци, Лъвове и Водолеи. Те трябва да решават бавно и методично. Опитвайте се да бъдете наблюдателни и вземайте крайни решения единствено ако са престояли във времето и е крайно време да получат своето внимание. Каквото и да ви се случва, то ще е добро и полезно за вас. С времето ще го разберете. Бъдете търпеливи.

Везните и Стрелците ще преминат спокойно през периода и ще довършат онова, което са започнали.

За Близнаците ще е сложен период, изпълнен с развръзки по застинали във времето проблеми. Тях съветвам да не вземат важни решения и да бъдат търпеливи.

При Овните темпото ще се забави и проблемите ще намалеят. Въпреки това те ще изпитват притеснения от бавното случване на задачите им и липса на време за важните неща. Подреждайте по приоритет ангажиментите си и ще успеете.

Желая Ви успешно преминаване през периода!

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X