Напишете дума/думи за търсене

Венера във Везни - не се поддавайте на провокации, спорове и конфликти

На 29 септември планетата на любовта и хармонията Венера с удоволствие ще открехне вратата в дома на знак Везни и ще се наслади на гостуването си там до 22 октомври.

Вълнуващо!

Венера е вдъхновение, разкош, любов, топлина, красота, уют, хармония, материална сигурност, класа, престиж и свързване. Тя е основна градивна част на всичко, което правим с желание, нетърпение, отдаденост и грижа. Тя е там, където няма бързане и надпревара. В онова равно и плавно усещане за спокойствие, сигурност и топлина. Венера е огромната прегръдка на времето, в която няма часовници, график и правила. Тя е състояние, в което свързването е всичко. То е срещата, усещането, изказването, изслушването, приемането, компромисът и разбирането.

Принцесата на зодиака е повече от щастлива да преживее всичко казано дотук и да предаде своето състояние и настроение на Земята в достъпен до нас хората план. Вълшебна е подкрепата и от Слънцето през цялото пътуване през знака. Двете светила, хванати за ръка, заедно и единни ще ни дават своита сили да сбъдваме мечти, покоряваме върхове и реализираме планове.

Неодобрение на прекрасните им планове до 4 октомври ще има от гиганта Юпитер. В тези дни се опитайте да бъдете спокойни и търпеливи. Възможно е да попадате в провокации, спорове и конфликти. Бъдете по-мъдрите и наблюдавайте случващото се. Правете си изводи без да се въвличате в ситуациите, през които преминавате.

Между 10 и 15 октомври Венера ще се радва на приятелската компания на планетата Сатурн. Колкото и странна и невъзможна да изглежда тази комбинация тя ще се случи съвсем естествено и искрено. Сатурн ще даде нови идеи на двойката, като изиска от тях отговорност и почтеност. Това ще ни даде възможност да бъдем по-креативни и иновативни в ежедневието.


Ще изисква и в същото време ще ни дава свобода да творим, да се развиваме, да търсим и намираме нови съмишленици, приятели, вдъхновения, прозрения и цели. Насладете се на това време, като просто му се доверите.

Между 16 и 21 октомври Венера и Слънцето ще имат напрегнат разговор с Плутон, който ще изисква от двойката кардинални решения и поемане на лична отговорност. Когато нещата ви се случват и препускате през плановете си не забравяйте да пускате всичко излишно. Понякога се случва така, че привързани към навици и рутина забавяме ход и все повече нямаме сили и желание да живеем живота си щастливи.

Време е да получаваме, но да осъзнаваме, че няма къде да сложим новото, ако още треперим върху старите си притежания и мисли по рафтовете на душата си. Почистете всичко ненужно и излишно. Дайте си шанс и се обновете. Изхвърлете остарелите си вещи и дрехи и си подарете нови. Без повод и причина. Просто така, за себе си. Потърсете нова работа, хей така. Без очакване и надежда. Пробвайте! Нищо не ви струва да опитате. Заменете досадните вечери в къщна работа с театър, концерт, топла вечеря навън и среща с приятели. Какво пък толкова.

Преживейте още топлите вечери, грижовния ветрец, Слънцето и залеза с усещането за живот без мисли, грижи и тревоги. Подарете ги на Плутон. Оставете ги в миналото. Зарежете ги. Осъзнайте, че те винаги са около вас и няма нужда да ги каните в живота си. Оставате ги навън и нека си чакат. Все някога ще се откажат от вашето внимание.

И не си мислете, че думите са лесни, но решенията трудни.

Между 13 и 20 октомври двойката ще има пълна подкрепа от огнения Марс. Сега всичко е възможно. Бъдете уверени в себе си и избирайте решения. Този път ще е по-лесно да променяте и развивате, онова което искате.

Периодът ще бъде най-ползотворен за всички Близнаци, Везни и Водолеи. Те могат да се радват на реализирани планове и покорени върхове. В личен план имайте надежда за повече топлина и разбиране.

На попътен вятър в дела и отношения ще се радват всички Лъвове и Стрелци.

Телците ще имат шанс да довършат изостанали във времето ангажименти. При тях ще има развитие онова, което си струва. Всичко останало ще си отива от живота им.

Скорпионите и Рибите, въпреки притесненията, които имат трябва да бъдат сигурни, че далата им ще се подредят в най-добра за тях полза.

Девите ще се радват на един по-спокоен и хармоничен период, в който е време да подредят ангажиментите си по приоритет.

Сложен и напрегнат може да се окаже периода за Овните, Раците и Козирозите. Тях съветвам да не предприемат нови действия, свързани с любовта и бизнеса. Ако действат, трябва да са добре подготвени и обезпечени с резервен план.

Желая на всички здрав, хармоничен и успешен период.

Бъдете здрави!

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X