Напишете дума/думи за търсене

Ретрограден Меркурий във Везни и Дева - не се опитвайте да угодите на околните

На 9 септември Меркурий забави ход и днес навлиза в ретроградна фаза, която ще е продължи до 2 октомври. Събитието ще протече между осмия градус в знак Везни и двадесет и четвъртия в знак Дева.

Това е третият от началото на годината период, този любопитен младеж палаво ще се върне назад и с интерес за да разбута плановете ни, да размести срещите ни и да зададе нови въпроси на дневен ред.

Между 9 и 24 септември Меркурий ще вдига прах в първите осем градуса на знак Везни. Това е възможно да обърка срещите и плановете ни. Не се опитвайте в този период да търсите разбирателство в нови бизнес и лични отношения. Вашите очаквания някак ще се разминават с онова, което получавате.

Не се опитвайте да угодите, защото хората, за които се стараете, трудно ще оценяват онова, което правите за тях. Ако се налагат неотложни срещи ги правете открито и с конкретни причини.
Ако създавате история на отношенията си, оставайте мислите и намеренията си в уважителни мейли и контактни форми.

Избягвайте встъпване в нови договорни отношения или ако това се налага, внимателно изчитайте документите, които подписвате.

Давайте си повече време да обмисляте и обсъждате решенията си.

Времето е подходящо да ревизирате и търсите подобрение на всички съществуващи бизнес и лични отношения. Прозвънете старите си клиенти и им напомнете за себе си. Анализирайте старите си договорни отношения и вижте дали някоя клауза не може да работи по-добре за вас. Прозвънете обяви за работа по които сте кандидатствали и нямате обратна връзка. Ако търсите служители, разгледайте отново кандидатури, които имате и на които не сте обърнали внимание.

Този период ще бъде най-ползотворен или хаотичен за родените в първа декада Близнаци, Везни и Водолеи. Тях съветвам да приемат всеки провал за мъдър отговор на Вселената и нова възможност в бъдеще.

Между 24 септември и 3 октомври Меркурий ще се вихри в последните шест градуса в знак Дева. След като предходните седмица обърка плановете ни, сега ще е време да сложим нов ред в хаоса. Девата е знак, свързан с реда, отговорността и рутината. Ретроградната разходка на младежа от една страна ще ни накара да се замислим, върху всичко с което удобно сме свикнали.

От друга страна, ще ни даде яснота, желание и идея как да организираме по нов начин ангажиментите си. Дните са подходящи за почистване на дома и работното място. Бързо и лесно в тези дни ще се случва ремонта ви. Помислете как е организирано времето ви.
Вижте какво може да правите по-добре и от какво може да се лишите. Напуснете навиците си и вижте отстрани ежедневието си. Изрежете всичко ненужно и оставете в живота си полезни и ефективни занимания.

Периодът ще е най-ефективен или объркващ за родените в трета декада Телци, Деви и Козирози. На тях се дава време за нови правила и приоритети за живот.

През целият период на ретрограден Меркурий, избягвайте подписване на нови договорни отношения. Избягвайте да правите резервации, но ако се налагат бъдете внимателни в изборите си. Не купувайте нови автомобили и избягвайте ремонтите им. Не купувайте техника и скъпи стоки. Не правете медицински и козметични интервенции. Възможни са объркване и разминаване с очакванията ви. При пътувания, бедете внимателни с документите си и не се разсейвайте. Проявете търпение към делата си и приемайте всички отговори, като най-добрите за вас.

Желая на всички уютен, здрав и градивен период.

С обич,

астролог Венета Матева 


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X