Напишете дума/думи за търсене

Плутон излиза от ретроградна фаза. Не се страхувайте да пускате хора

В първите часове на 9 октомври Плутон напуска ретроградните окови и се отправя на пътуване по пътя си в знак Козирог.

Припомням, че обратното му движение започна на 30-и април и се случи между 28 и 26 градуса в знака.

Плутон е най-бавната планета в Слънчевата система. Нейното движение протича между 16 и 21 години в знак. В древногръцката митология се изобразява от Хадес - владетел на подземното царство. В астрологията планетата управлява знак Скорпион, който сам по себе си се свързва със силата на сътворението, прераждането, трансформацията, парите на другите и секса, като преживяване и свързване.

Обратната разходка на тази бавна, но категорична планета всяка година е около 5 месеца и ни замисля върху жизнено важни въпроси. Това се случва в обществен и личен план. Енергията на Плутон се свързва с двете най-важни точки на съществуването ни – раждането и смъртта. Само той има способността да слага край на всичко, което е време да си отиде. Неговите действия са кардинални, последователни и решителни. Той никога не бърза и бавно и внимателно ни подготвя към промяната, която е наумил да ни се случи. Отнема години да моделира наново онова, което е решил, но никога не се отказва. Ще бъде по-лесно да му се доверите и да му бедете приятели. Възможно е! Той ще е мил, търпелив и съобразителен с вас и единствено ще очаква приемане.

Времето на ретроградното му движение е неговият подарък от време за да обмислите всичко това и да допуснете с разум в сърцето си, онова което е време да промените. Мислете за началото, разсъждавайте върху края. Къде отивате? С кого пътувате? Доволни ли сте? Щастливи ли сте? Какво да започна? С какво да се разделя? Пишете своите отговори и му помагайте заедно да вървите към своето по -добро аз и по-успешно бъдеще.

Следва директно движение на планетата, което очаква вашите по-чисти глави, по-ясни мисли и по-категорични решения. Плутон ще ви хване за ръка и ще бъде с вас във всичко, през което преминавате. Той знае пътя и ще ви предложи вълнуващо преживяване. От вас единствено иска нагласа, вяра, надежда, адаптиране, приспособяване и доверие. Не може да промените решенията му.

Имате екскурзия, на която не може да не отидете. Облечете се удобно, вземете най-необходимото, не забравяйте телефона и доброто си настроение. Компанията на Плутон ще ви предложи незабравими спомени, променящи ви напълно и дълбоко. Накрая ща имате фантастични снимки, трогателни спомени, поуки, равносметки и мигове, които са ви променили завинаги.

Бъдете готови да се разделите с онова, което е дошло време да си тръгне от вас. Не се страхувайте да пускате хора, с които имате навик да общувате. Ретроградната буря на Плутон не може да изкорени, това което е истинско и полезно за нас. Всичко останало си е тръгнало и е освободило място на нещо ново, красиво и необходимо.

Между 3 и 15 октомври Плутон е стационарен. В този период е възможно да изпитвате неудовлетворение, липса на възможности, застой и тежест. Не се тревожете излишно и приемете всеки нов ден, като възможност да избирате щастието. В политически план не очаквайте решения и яснота.

До 30 януари 2023 г. Плутон ще се движи по пътя, по който вече е минавал преди ретроградното си движение. Познато му е, знае какво да очаква и на какво да разчита. Приемете времето като шанс да завършите започнатото и свикнете с новото в живота си.

Трудно в последните две години е за всички родени в трета декада Телци, Деви и Козирози. При тях се очакват сериозни събития, които ще им донесат развитие и напредък. Бъдете оптимисти и променяйте онова, което смятате за необходимо.

Сложно от много време е и за родените в трета декада Овни, Раци и Везни. За тях, планетата също е подготвила повече яснота и решение на дълго застинали във времето въпроси.

Бъдете здрави!

С обич,

астролог Венета МатеваНай-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X