Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Лъв - правете малки, но сигурни крачки

На 5 февруари, в 20:28 ч., ще настъпи второто от началото на годината пълнолуние, на 16 градуса в знак Лъв.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната. Небесните тела стоят едно срещу друго и имат силата да ни карат да търсим решения на проблемите си с цената на личен избор. Време е да се замислим какво в действителност ни носи тази подреденост, яснота и спокойствие. Защо, рамкирани в така наречената „зона на комфорт“, губим ценни мигове от живота си. Дали така задвижени от сутрешната аларма на телефона си не тръгваме в грешна посока. Дали се движим в правилния автомобил и дали пътникът до нас е този, от когото имаме нужда.

Периодите на пълнолуние носят тенденция и вътрешен подтик за освобождаване от ненужни дела, хора и ситуации. Пълнолунието ни учи да се разделяме с това, което ни тежи, това, което ни тегли назад или това, което, ни кара да стоим на едно място.

Процесът ще засегне оста Лъв–Водолей и ще осмисли темите, свързани с децата, любовта, личната ни изява, външния ни вид и личното ни развитие, както и стремежа ни към иновациите и приятелите.

От една страна, Луната в знак Лъв заявява с какво разполагаме като основни знания и дейности и, от друга страна, Слънцето в знак Водолей ни кара да мислим как да ги развием и как да се усъвършенстваме. Всички разполагаме с 24-часово денонощие и само ние може да изберем съдържанието на това време. Сега е моментът да си помислите къде разпилявате сили, енергия и часове в излишна работа, ненужни разговори по телефона, скучни срещи и празни разговори. На кого отделяме време и внимание? Дали по навик не споделяме късчета от живота си с хора, които не го заслужават? Бъдете смели и изберете собственото си щастие и усещането за лично удовлетворение, като се разделите с всичко ненужно.

Тази година събитието ще има напрегнат аспект с планетата Уран. Това е възможно да усложни нашите избори и решения. Ще имаме нужда от промяна, но в същото време ще се чувстваме свързани с навици, хора и ситуации, които не може да напуснем. Не е необходимо да действате веднага и да правите кардинални промени с цената на собственото си спокойствие. Ако ви е нужна промяна, вземете решение сега и действайте в следващите две седмици. Правете малки, но сигурни крачки. Без тревога, страх и колебание. Помощник на небесните тела и на нас ще бъде планетата Марс, която ще ни помага да водим своя вътрешен диалог за мир, да споделяме и да намираме пристан за всичките си колебания.

Това пълнолуние ще бъде най-силно усетено от родените на 4-ти, 5-и и 6 февруари, май, август и ноември. При тях се очаква най-голяма смелост, желание за промяна и събития.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Бъдете близо до природата, движете се и бъдете грижовни към себе си. Занимавайте се с любими дейности и избягвайте спорове и конфликти.

Операции не се препоръчват на 4-ти, 5-и и 6 февруари! Усвояването на лекарства ще е много по-ефективно!

Успех на всички!

С обич,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X