Напишете дума/думи за търсене

Край на ретроградния Уран - време за сбъдване на мечтите

На 22 януари предстои Уран да напусне ретроградната си фаза, като много бавно, но уверено се отправи на директно пътуване в знак Телец.

Напомням, че ретроградната му обиколка започна на 25 август 2022 г. и се случи между 18 и 14 градуса в знака.

Уран изобразява импулса, свободата, независимостта, новаторството, желанието да излезем извън рамката, да напуснем сигурността, да се хвърлим в новото без страх и съмнения, да рискуваме, да изненадваме, да откриваме, да бъдем различни, да търсим себе си, да се сбогуваме със статуквото и да се борим за вътрешното си усещане за щастие и лично удовлетворение.

В ретроградната си фаза Уран носи повече търпение и забавя изброените стремежи. Спира импулса за развитие, промяна и някак послушно подрежда мислите ни, като ни кара да чакаме и приемаме случващото се. Уран има мисията да носи идеи и неговата ретроградна фаза ни даде прекрасна възможност да ги подредим без риск и бързане.

След 29 януари е време да извадим на повърхността и да сложим пред себе си онези хрумвания, които отдавна сме отлагали, за да се превърнат в сбъднати мечти. В директна фаза енергията на Уран дава смелост и решителност. Кара ни да преследваме цели и мечти.

В същото време искам да обърна внимание на експанзията, избухливостта и своенравното поведение на яркия младеж Уран. Той не обича да бъде послушен и винаги ще намери начин да ви изненада, с риск това да не ви хареса. Тези качества и поведение може да станат и наши. Бъдете внимателни и започвайте смело нови занимания и проекти без излишен риск. Бъдете подредени в делата си и използвайте импулса на Уран разумно и градивно. На емоционално ниво ще се усеща лекота в ежедневието, успокоение и канализиране на енергията.

Най-силно събитието ще бъде усетено от родените във втора декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Те ще имат смелост да реализират плановете си.

Родените с асцендент Водолей и Лъв ще се чувстват по-спокойни и уверени в пътя си.

Тези с асцендент Скорпион и Телец ще имат енергия, желание и воля да стартират нови занимания и да прекратят стари бизнес и лични отношения.

Родените във втора декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи е възможно да усещат неудовлетвореност и липса на възможности за промяна. Не приемайте затворената врата пред вас драматично. Потърсете други възможности и не се отказвайте да търсите своя начин да бъдете щастливи.

Желая успех, лекота и спокойствие на всички!

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X