Напишете дума/думи за търсене

Транзитна Венера в Риби - не зацикляйте в емоционални и любовни проблеми

На 27 януари планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето пътешествие в знак Риби, което ще продължи до 20 февруари.

Излизайки от страната на чудесата в знак Водолей, Венера ще премине в прегръдките на нежния знак Риби. Тук ѝ предстои ново пътуване носещо повече топлина, уют, спокойствие и търсене на разбиране.

Знак Риби отговаря за нашата емоционалност, нашите мечти, илюзии, заблуди, влюбчивост, състрадателност и романтични връзки. Той владее висшата енергия и безусловна любов, която човек трябва да постигне в живота си чрез осъзнаване, разбиране, приемане и духовна зрялост.

Докоснати от Венера, тези сфери засилват своята най-женствена и нежна проява. Усеща се засилена интуиция, желание за творчество, чувство за вътрешен мир и хармония. Емоционалните преживявания рязко се увеличават. Нараства душевната ранимост и емоционална нестабилност. Интуицията, особено в областта на чувствата и любовните взаимоотношения, осезаемо се засилва, спокойно може да ѝ се доверите.

Внимавайте да не „зациклите“ в емоционалните си и любовни проблеми. Има опасност да идеализирате своя любим, трудно ще го виждате в реалната му светлина. Ако все пак решите да отдадете тази енергия на труд и работа, нека тя през следващия месец да бъде най-доброто от вашето творчество. Бъдете креативни, бъдете свободни и направете това, което сте отлагали дълго време. Погрижете се за себе си, като опитате йога, медитация и ароматерапия. Направете си масаж, потърсете близост до природата и водните пространства.

Между 3 и 9 февруари приятелска подкрепа Венера ще има от Уран. Това ще внесе в живота ни желание за бързо развитие на дела, споделяне, разбиране и разгръщане на таланти. Дните са подходящи за открити разговори с партньора, споделяне на чувства и търсене на решения по отлагани лични въпроси.

Освободете се от страховете си и бъдете искрени със себе си и
човека до вас. Обмислете заедно плановете си и поправете замитаните под килима до момента грешки. Време е да обърнете внимание на онези занимания, които ви правят щастливи и значими. Подновете старите си хобита или потърсете нови такива.

Между 10 и 17 февруари Венера ще бъде в компанията на планетите Нептун, който е вероятно да идеализира или заблуди нашите представи за хармония, любов и разбирателство. В този период не взимайте важни лични решения, защото е възможно да бъдете запленени от силни емоции и липса на реална преценка за обстоятелствата. В бизнес план проявете търпение, бъдете внимателни към детайлите и не вярвайте на думите, които не са подплатени от факти. Времето е прекрасно за стартиране на творчески проекти и нови вдъхновяващи идеи.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на водните знаци – Риби, Скорпион и Рак, както и представителите на знаците Телец и Козирог. Те могат да очакват повече разбиране в личен и професионален план.

Повече усилия и търпение в личните отношения трябва да положат родените под знаците Дева, Близнаци и Стрелец. Те може да имат усещане за липса на подкрепа и разбиране. Отложете ключовите разговори за друг период.

Водолеите могат да очакват резултати от започнати в миналото дела.

Овните ще имат на разположение това време да организират и анализират делата си. Това положение на Венера ще им носи спокойствие и вдъхновение.

Везните и Лъвовете не трябва да имат притеснения през този период. Времето е подходящо да продължат с увереност, онова което са започнали.

Бъдете здрави!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X