Напишете дума/думи за търсене

„Макдоналдс“ може да научи всеки

  • Най-извесната верига ресторанти отново набира служители за обектите си в 10 града у нас
  • Не е нужна предварителна подготовка и опит, a само желание като за начало.

Пролетта вече е тук. А с нея и всички нови възможности, който се откриват. Тя отваря нови врати и вдъхновява за промяна, а каква по-голяма промяна от... нова работа.

Независимо дали си студент, търсиш си втора работа, нова постоянна или временна работа, или пък си млад родител, "Макдоналдс" отваря вратите си отново и набира кадри за ресторантската си верига, а работата е подходяща за всеки - от ученик до пенсионер. 

Ползите от това да работиш в световноизвестната верига за бързо обслужване са много - от гъвкавото работно време и работата на смени, до уменията, които хората придобиват по време на работата и които в крайна сметка остават за цял живот. Като например умението за справяне в динамична среда, работата с клиенти и колеги, намирането на баланс между работа, личен живот и обучение. 

Завършвайки училище или университет, младите хора не винаги лесно избират какъв професионален път да поемат. Всички обаче искат на първо място да са самостоятелни. „Макдоналдс“ може да им предложи това, съобразявайки се със спецификата на динамиката им на живот и това, че трябва да имат повече време, което да посвещават на образованието си. 

Компанията дава възможност за гъвкавост и отново е отворена за работа към всички, даже и към хора със специални нужди, както и към онези, които не са определили към каква кариера да се насочат. Дори липсата на опит не е пречка, защото "Макдоналдс" дава възможност за обучение и развитие.

Работата в световноизвестната верига за бързо обслужване развива личностни умения, насърчава инициативността и екипната работа, и създаването на трудови навици. Затова „Макдоналдс“ дава равен старт на всеки, а развитието зависи от вложените усилия, умения, възможности и желание за кариерно развитие.

Знаейки добре, че работата спори само когато всеки служител се чувства значим, ценен и горд със своята професия, в компанията се организират редица обучения, които да повишат както личните качества и умения на служителите, така и тяхната професионална квалификация. 

Именно това е една от най-големите стойности на работата там – професионалните обучения и безценния опит, който може да натрупаш. Чрез курсовете които се организират, възможностите за бързо професионално израстване са големи. Доказват го и фактите - 95% от мениджърите в компанията са започнали своята кариера като ресторантски служители.

За целта служителите преминават през мениджърски курс. Какъв е пътят? Всъщност стартирайки от ниво служител, всеки достатъчно амбициран да се усъвршенства и да се развива може да стане инструктор, който да въвежда следващите нови служители в работната среда.

Следващите позиции са мениджър, заместник-управител и управител. „Макдоналдс“ дава този шанс на всеки с желание и умения, преминавайки през различни курсове на обучение на различните нива - има обучения за обслужване на клиенти, за работа в кухнята, за комуникация и за лидерство например.

Шансът за развитие е независимо от пола, религиозната принадлежност и произхода. Не се изискват и предварителни знания, умения или квалификация. Затова работата е идеална както като първа, така и за допълнителна и постоянна.

Сега компанията отново набира служители за ресторантите си в 10 града у нас. 

Веригата има над 28-годишно присъствие на българския пазар, а първият ресторант отваря врати през далечната 1994 г. в Пловдив.

Към настоящия момент около1000 души работят в компанията, която оперира в София, Пловдив, в близост до Пазарджик, Варна, Бургас, в близост до Перник, Плевен, до Ямбол, Велико Търново и Стара Загора. В тези градове и районите около тях вероятно почти няма гражданин, който поне веднъж да не е посещавал известната верига, тъй като обслужваните клиенти са толкова много.

В световен мащаб към настоящия момент „Макдоналдс“ е най-голямата верига от ресторанти за бързо обслужване с над 35 000 обекта в над 100 държави. Това се дължи главно на факта, че те не харесват думата "компромис". У нас компанията е заемала първо място в категория „Големи компании“ в проучването „Най-добрите работодатели“ и два пъти призовото второ място през годините.

Пролетта вече е факт и новата ти работа и възможности те очаквакват. Кандидатствай сега!

  • Ключови думи:
X