Напишете дума/думи за търсене

10 години stikcredit.bg и хиляди доволни клиенти

Източник: Pixabay

За последните 10 години финансовата институция се издигна до върха на бързите кредити. С над 220 000 отпуснати кредита и повече от 150 служители, компанията се превърна в един от лидерите на пазара за бързи кредити онлайн.

Мисията на фирмата е да предоставя бързи, удобни и надеждни финансови решения за хората, които имат нужда от тях. За да постигне това, компанията инвестира постоянно в технологии, иновации и развитие на кадрите. Резултата е налице - клиентите могат да изтеглят бърз кредит 7 дни в седмицата, изцяло онлайн и само с няколко клика.

Успехът не се свежда само до числа. През годините компанията изгражда устойчиви взаимоотношения със своите клиенти и успява да задържи тяхното доверие. Името на stikcredit.bg се свързва с качествено обслужване и добра репутация. Вътрешни проучвания на компанията показват висока удовлетвореност на клиентите, които ценят бързината и удобството.

Финансовата институция следва принципите на отговорното кредитиране. Преди да вземе решение за отпускане на кредит, се оценява кредитоспособността на всеки клиент. Отпуска му се кредит само, ако се прецени, че клиента няма да изпадне във финансово затруднение и ще има възможност изцяло да погаси задължението си. Обучените експерти на фирмата са винаги готови да предоставят индивидуално финансово решение на всеки клиент.

Клиентите, които изтеглят кредит онлайн, могат да разчитат на помощ и да срещнат разбиране, ако изпаднат във финансово затруднение. Те могат да се свържат с представител на фирмата и да предоговорят своят погасителен план или размера на месечната вноска по кредита си. Също така кредитополучателите имат възможност да удължат срока на кредит до заплата.

Тези от вас, които нямат финансови затруднения, могат да погасят кредита си предсрочно. Това става изключително лесно като влезете в своя клиентски профил. Ще заплатите само за периода, в който сте използвали кредита.

Като отговорна небанкова финансова институция, компанията си залага да продължава да предоставя ясни и прозрачни условия на своите клиенти, както и гъвкави финансови решения. 

  • Ключови думи:
X