Напишете дума/думи за търсене

Макдоналдс става един от домакините на „Да поЧетем“ за 24-и май

В подкрепа на най-голямото събитие за празника на българската писменост и култура

Ресторантът ни на площад Славейков се включва в отбелязването на празника с малка игра. Всеки, закупил Happy Meal™ меню на 24 май, тегли талон, за да види дали печели детски буквар за безопасност. С него децата се запознават с магията на думите и правилния изказ, докато получават основни наставления и съвети по интригуващ начин.

През целия ден на събитието ще тече програма от разнообразни активности, между които да се отбиете да презаредите в Макдоналдс – на крачка разстояние от всички интересни литературни четения, срещи с любими автори, обиколки, предизвикателства и други. Освен на площада, има шанс да попълните детската библиотека с полезна литература и в Макдоналдс. Защото всяка книжка може да запали страстта по четенето.

Основното събитие за 24 май в културния календар на Столична община има за цел да направи литературата интересна и достъпна за всички. С участието си като партньор, Макдоналдс подава ръка към най-младата аудитория, която познава и най-добре. На първи ред на „Да поЧетем“ на площад Славейков.

  • Ключови думи:
X