Напишете дума/думи за търсене

ЖестоЖест - развържи ръцете, научи жестов език

Stray Sheep и Академия Анди и Ая представят „ЖестоЖест“ : завладяващо шоу на жестов език, обединяващо вдъхновяващи истории, драма и смях с интерактивно изучаване на жестовия език.

Stray Sheep и Академия Анди и Ая, водещ организации в областта на жестовия език и и достъпно забавление, с вълнение обявява стартирането на своето новаторско шоу, „Жестожест“. Тази продукция обединява четирима необикновени лектори, за да споделят своите вдъхновяващи, драматични и забавни истории за жестовия език, като същевременно предоставя възможност за интерактивно научаване на жестовия език.

„ЖестоЖест” не е просто шоу; това е завладяващо пътешествие, което докосва сърцето, повдига духа и обединява хората. Чрез силата на разказването на истории и изразителната красота на жестовия език, тази необикновена продукция празнува триумфите, предизвикателствата и хумора на човешкия опит. “ - споделя Борис Бъндев, един от водещите на шоуто.

“Всеки говорител в "ЖестоЖест" притежава уникален опит, носейки богатство от перспектива и мъдрост на сцената. Публиката ще бъде пленена от завладяващите разкази за преодоляване на несгоди, разчупване на обществените норми и постигане на забележителни постижения. От прочувствени моменти, които вдъхват сълзи, до комедийни анекдоти, които предизвикват смях, това шоу обещава да бъде влакче от емоции.” - споделя пък Дара Борисова, другият от водещите.


“Докато шоуто има за цел да забавлява и вдъхновява, то служи и като образователна възможност. По време на представлението лекторите ще запознаят публиката с основни думи на жестов език. Участниците ще имат шанса да научат основни фрази, жестове и изрази, което им позволяват да се включат в елементарен разговор на жестов език с всеки един глух човек. Този интерактивен елемент създава приобщаващо и ангажиращо изживяване за всички участници.” - разкрива Александър Калинов, третият водещ.

„Вярваме в силата на забавлението да преодолява различията, да насърчава разбирателството и да насърчава приобщаването“, обобщи Красимирка Жечева за “ЖестоЖест” - съчетава магията на разказването на истории, красотата на жестовия език и радостта от смеха, за да създаде едно незабравимо изживяване. Каним хора от всякакъв произход да се присъединят към нас в това невероятно пътуване към нас самите и невербалната комуникация.“

Премиерата на „ЖестоЖест“ ще бъде на 17 юни в Кино Кабана, от 19:00. Билетите вече са достъпни за закупуване на https://donate.stripe.com/eVadUr9Fp1M198IdQQ.

Можете да прочетете повече информация във фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/717921293420667

Не пропускайте тази рядка възможност да станете свидетели на преплитането на вдъхновяващи истории, драма, смях и трансформиращата сила на жестовия език.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X