Напишете дума/думи за търсене

Дара Борисова: Не мога да имам свои деца, затова искам да направя света за глухите деца много по-добър (видео)

Вдъхновителки" е кампания на MILA.bg и "24 часа".

В нея ви разказваме за жени, които заразяват с добрия личен пример. Вдъхновяват околните да се развиват, впечатляват с постижения и идеи, с полезни дела.

Дами, които не се крият зад успеха на мъжете, а уверено разбиват стереотипи.

В първия сезон на кампанията ви срещнахме с известни в своите професии жени, щастливи и успели както в кариерата си, така и в личния си живот.

Целта на кампанията ни е да направим примера на „Вдъхновителките“ още по-заразителен. Ще популяризираме тях, но и ще мотивираме останалите.

Във видеопоредица ще ви представим всяка от вдъхновителките и нейните думи на първата церемония по отличаването на тези изумителни жени.

Дара Борисова е създател и двигател на център за иновативно обучение на деца със специални потребности. Каузите й са свързани с това глухите деца да имат възможност да развиват максимума от своя потенциал, а обществото да бъде информирано за техните възможности и проблеми. В подкрепа на тези каузи Дари провежда редица инициативи. Включително издава книжки, в които главната героиня е глухо момиченце, но това не му пречи да може да постига всичко, което желае (точно като самата Дари). Тя не може да има свои деца, но не приема тежко факта, защото всяко дете, което влиза в центъра, е нейно дете. Дари е вдъхновила родителите и един куп организации да помагат с всички сили в каузите.

                                                                                                                                           

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X