Напишете дума/думи за търсене

Елена Карагьозова: Всичко е възможно, ако има кой да вярва в теб

Вдъхновителки" е кампания на MILA.bg и "24 часа".

В нея ви разказваме за жени, които заразяват с добрия личен пример. Вдъхновяват околните да се развиват, впечатляват с постижения и идеи, с полезни дела.

Дами, които не се крият зад успеха на мъжете, а уверено разбиват стереотипи.

В първия сезон на кампанията ви срещнахме с известни в своите професии жени, щастливи и успели както в кариерата си, така и в личния си живот.

Целта на кампанията ни е да направим примера на „Вдъхновителките“ още по-заразителен. Ще популяризираме тях, но и ще мотивираме останалите.

Във видеопоредица ще ви представим всяка от вдъхновителките и нейните думи на първата церемония по отличаването на тези изумителни жени.

Елена Карагьозова е детски фотограф. Запалва се по фотографията, снимайки децата у дома с малко непрофесионално апаратче. Днес е един от най-търсените детски фотографи у нас, а за сесии при нея идват и хора от чужбина. Тя има дислексия и за специалистите е цяло чудо, че е успяла да завърши дори висше образование. Тя успява нещо много повече - превръща всяка своя цел в реалност благодарение на изумително въображение, съчетано с целеустременост и вяра в себе си. Често вижда през обектива здравословни проблеми у децата и изпраща родителите на консултации. Проектът и идеите на Елена за фотостудио в Асеновград са толкова амбициозни, че никой интериорен дизайнер не се наема да работи по тях. Тя и съпругът й изграждат уникалното студио съвсем сами.

                                                                                                                           

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X