Напишете дума/думи за търсене

Инес Субашка: Човек винаги може да използва собствените си руини, за да изгради нов смисъл (видео)

Вдъхновителки" е кампания на MILA.bg и "24 часа".

В нея ви разказваме за жени, които заразяват с добрия личен пример. Вдъхновяват околните да се развиват, впечатляват с постижения и идеи, с полезни дела.

Дами, които не се крият зад успеха на мъжете, а уверено разбиват стереотипи.

В първия сезон на кампанията ви срещнахме с известни в своите професии жени, щастливи и успели както в кариерата си, така и в личния си живот.

Целта на кампанията ни е да направим примера на „Вдъхновителките“ още по-заразителен. Ще популяризираме тях, но и ще мотивираме останалите.

Във видеопоредица ще ви представим всяка от вдъхновителките и нейните думи на първата церемония по отличаването на тези изумителни жени.

Инес Субашка е кондиционен треньор, лектор и автор на книги за здравословен начин на живот, блогър с десетки хиляди последователи.

След като губи шанс за голямата си мечта да продължи с професионалния спорт, Инес събира сили и създава своя школа, свой екип и цялостен метод в помощ на хора, които искат да бъдат във форма. 50 000 са последователите на Инес в социалните мрежи – всяка нейна публикация е следена с огромен интерес, а самата тя всеки ден отговаря на десетки въпроси, свързани с тренировки и режими на хранене.

В нейните зали идват хора, които искат да постигнат добра кондиция, но и такива със здравословни проблеми, хранителни разстройства, претърпели инциденти. Безброй са историите с щастлив край, преминали през нейните програми.

Написала е четири книги, които дават подробни насоки за здравословно хранене и движение.

                                                                                                                                                                                                                                                                                               

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X