Напишете дума/думи за търсене

Ева Тонева: Няма по-хубаво от това някой да зарадва любим човек с моя рецепта

"Вдъхновителки" е кампания на MILA.bg и "24 часа".

В нея ви разказваме за жени, които заразяват с добрия личен пример. Вдъхновяват околните да се развиват, впечатляват с постижения и идеи, с полезни дела.

Дами, които не се крият зад успеха на мъжете, а уверено разбиват стереотипи.

В първия сезон на кампанията ви срещнахме с известни в своите професии жени, щастливи и успели както в кариерата си, така и в личния си живот.

Целта на кампанията ни е да направим примера на „Вдъхновителките“ още по-заразителен. Ще популяризираме тях, но и ще мотивираме останалите.

Във видеопоредица ще ви представим всяка от вдъхновителките и нейните думи на първата церемония по отличаването на тези изумителни жени.

Ева Тонева е кулинар, фууд стилист и фотограф. В началото тя няма и минимални умения край печката, но е толкова упорита и талантлива, че днес е един от най-популярните кулинарни блогъри у нас.

Никога не е посещавала професионални курсове по кулинария, фотография или стайлинг. Напълно самоука е. Започва да снима със „сапунерка“, а преди няколко години американска класация я обявява за четвъртия най-добър фотограф на храна в света. Единствената българка, чиито рецепти и снимки са публикувани в едно от най-големите списания в Европа Sweet dreams, което излиза в тираж от 80 000 броя. Разпространява се в Швейцария, Германия и в Австрия.

Едни от най-разпространените рецепти на козунак, питка и т.н. са именно нейни.

                                                                                                                                                                                                                                                                                        

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X