Напишете дума/думи за търсене

YAHMI & CRAZIBIZA откриват лятото в Слънчев бряг

CRAZIBIZA

Слънчев бряг традиционно е предпочитаната парти дестинация на България. И това лято няма да бъде изключение, а официалните събития за откриване на сезона вече са обявени. Те ще са на 23 и 24 юни в реновирания Bedroom beach, а специално за събитието пристига една от най-актуалните звезди на френската клубна сцена – YAHMI. В момента той е резидент на луксозния клуб MatignonParis, който се намира в сърцето на Шанз-Елизе. Артистът идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург. Той ще се изяви зад пулта на клуба на 23 юни (петък), ден по-късно у нас пристигат CRAZIBIZA.

YAHMI
YAHMI

Музикалната история на YAHMI е повече от интересна. Той се запалва по миксирането на различни жанрове, когато е на 14 години. Причината за неговата първоначална страст е баща му, който е истински меломан. Така, без да има никаква представа как се става DJ, той започва да се учи сам с дисковете на своя родител. С годините YAHMI превръща стаята си в импровизирано студио, а след училище работи като осветител в малък клуб. Един ден Dj-ят на смяна просто не се появява и YAHMI заема неговото място. „Изпитах истински стрес, защото моментът, за който съм мечтал цял живот, настъпи някак неочаквано. Музиката ми, обаче, се хареса на всички в клуба и скоро бях негов резидент и селектирах музиката всяка вечер. Днес името ми е програмата на престижни клубове в Париж като Mirage, CaféMarly, MademoiselleMouche, L'arc&Boum-Boum, но съм щастлив, че мога да обикалям целия свят и да представям своята „музикална вселена“. Тя е ретроспекция на хаус музиката с елементи на комерсиални хитове, които са любими на повечето хора“ – споделя YAHMI.

Едни от любимитe артисти на клубната сцена у нас също идват в Слънчев бряг. Това са легендарните Crazibiza, които на 24 юни ще отбележат своя 11 годишен юбилей в Bedroom beach. Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистичните псевдоними Tommyboy и Agebeat. Истинският успех ги спохожда през 2013 г., когато се превръщат в едни от най-креативните диджей тандеми с над 100 ремикса в уважаваните световни лейбъли. Оттогава имат по 150 гостувания годишно в клубове в Европа, Нова Зеландия, Китай, Хонг Конг, Япония, Южна Корея, Русия, Дубай, Северна и Южна Америка. Изявите им са еуфорични, мащабни и със специални музикални сетове. Двамата унгарци не забравят и родната си страна. Всеки четвъртък вечер те имат над 200 000 слушатели на вълните на местно радио.

Събитията на 23 и 24 юни в Bedroom beach са с ограничен капацитет.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X