Напишете дума/думи за търсене

Първокласен спектакъл откри Bedroom Beach

Шоу на световно ниво откри лято 2023

Bedroom Beach отбеляза с първокласен спектакъл началото на Лято 2023. Шоуто „#CASINO#ROYAL“ разби всички стереотипи със своята безпардонна смелост и мащаб. Близо 30 артисти се изявиха на най-голямата клубна сцена на Балканите. Гостите станаха свидетели на артистичен пърформанс, който изпълни ума, душата и сетивата им с чиста доза наслада. Специално за шоуто в Слънчев бряг пристигна и световният талант ChrisOh, който изуми публиката със своите атрактивни бурлеска изпълнения. Танцьорът призна, че шоуто е визуален шедьовър на световно ниво, който трудно може да бъде видян и в най-известните клубове в Миконос, Ибиза или Дубай.

Хореографията отново бе поверена на Милен Данков, който близо месец репетира с едни от най-добрите артисти в България и с балета на клуба. За направата на всички 80 костюма са били нужни цели два месеца, a стилист на проекта е Боян Кузески. През уикенда зад пулта на клуба застанаха и любимците на българската клубна сцена Crazibiza, както и Yahmi, който се изявява в един от най-скъпите клубове в Париж – Matignon. Заедно с тях зад пулта се изявиха и резидентите на Bedroom – Gorro, Big D и FLAMME.

Вече официално са обявени и най-очакваните музикални събития за сезона. Три последователни уикенда плажът в Слънчев бряг ще се превърне в сцена за изява на артисти oт световна величина. Датата 28 юли е запазена за ENAY (London), а 29 юли– за абсолютния любимец на родната клубна публика – JOEZI. Авторът на хитовете „7 Seconds“& “VenPaCa” идва за първи път в България, за разлика от култовите виртуози DuoViolins. Цигуларите, които смайват света със своите изпълнения, ще гостуват в Слънчев бряг на 12 август.

Пикът на Лято 2023 е планиран за 27 юли, когато ще се състои бутиковия концерт на Васил Найденов. Това е една от най-очакваните изяви на звездата. Успоредно с това, на сцената на клуба през юли и август ще триумфират и големите български рап звезди като Fyre, MurdaBoyz, Боро Първи, Атанас Колев и много други.

Повече подробности за програмата на Bedroombeach за Лято 2023 може да намерите в официалната фейсбук страница на клуба

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X