Напишете дума/думи за търсене

Кога за последно се погрижихте истински за здравето си, скъпи дами?

Кога за последно бяхте на профилактичен преглед? А изследвания правихте ли си тази година? Погрижихте ли се за емоционалното си здраве и благоразположение днес?

Съвременните жени са мултитаскъри, шестгоръки Шиви, супер майки, но рядко поставят себе си в приоритетните редици. Захласнати в това да обгрижат домакинството, да образоват децата, да обърнат внимание на родителите, да не пропуснат мъжете, те с лекота забравят за себе си. Забравят, че нищо от това, което правят, за да бъде светът едно по-добро и спокойно място за обитаване, няма да е възможно, ако не притежават здраве и сили.

Затова силно впечатление ни направи една инициатива на dm, чийто старт бе отбелязан в Международния ден на женското здраве. С нея марката поставя фокус върху физическото, психическото и емоционалното здраве на дамите. dm, от една страна, предлага продукти за женско здраве, а от друга е „женска компания“, защото около 90 процента от клиентите и около 95 процента от служителите в dm групата са жени. Затова те стартират тази кампания, която има за цел по-голяма информираност и осъзнатост за избор на здравословен начин на живот; предоставяне на помощ посредством повече информация и акценти върху теми табу.

В сътрудничество с екип от психолози, консултанти по женско здраве, диетолози, лайф коучове и други експерти от dm планират през следващите месеци да разгледат актуални теми „от жени за жени“. В това се включват теми като психически стрес, който в семействата засяга предимно жените, които се грижат за уюта у дома, също така темите като менструален цикъл, хранене и грижа за кожата, хормонален дисбаланс и много други. Пъстрата палитра от теми се фокусира върху грижата за себе си, себеприемането и оценяване на силата и възможностите.

Като част от кампанията dm обявиха и своята голяма томбола, която ще изпрати няколко щастливци на релаксиращ уикенд за двама в Разлог. За целта трябва да изтеглите Моят dm-App от Google Play за Android или App Store за iPhone и да участвате в томболата. Периодът е 08.06.– 02.08.2023 г. и се играе за осем уикенда за двама в хотел в Разлог.

Механизъм за участие:

• Влезте в профила си в Моят dm-App;

• Пазарувайте продукти от асортимента на dm България на минимална стойност от 35 лв. през Моят dm-App или сканирайте клиентския си номер от Моят dm-App на каса в dm магазин.

• Приемете условията за участие в томболата.

За да участвате, е необходимо да имате навършени 18 години и да сте инсталирали мобилното приложение Моят dm-App.

Всяка седмица на томболен принцип ще бъде изтеглян по един участник, който печели един уикенд за двама в хотел в Разлог в периода 22.09. - 24.09.2023 г.

Погрижете се за себе си! Заслужавате го не само вие, но и светът, който има нужда от вас!

  • Ключови думи:
X