Напишете дума/думи за търсене

Barbie модата прекрачи и в естетиката

Barbie Botox е естетична процедура, която доста нашумя в социалните медии и не случайно. Това по същество е традиционно прилагана процедура, която цели изглаждане да дадена част от лицето или тялото с помощта на мускулен релаксант. Например поставяне на ботокс в трапецовидния мускул, отнема напрежението и оптически издължава шията. Така тя започва да изглежда изящна като на прочутата кукла. Допълнителен бонус е облекчаването на мигренозно главоболие. Хаштагът ‘Barbie Botox’ има над 7 милиона гледания в TikTok.

В Хил клиник - София надграждат Barbie Botox с допълнителен продукт, който да биоревитализира и „полира“ кожата. Самата процедура отнема няколко минути и въпреки множеството убождания е напълно комфортна за пациента, тъй като предварително се поставя обезболяващ крем. Барби ефектът, който се цели, е максимална гладкост на зоната и елиминиране на дефектите. Пациентите се радват на по-свежа, здрава, млада кожа.

д-р Елеонора Валянова
д-р Елеонора Валянова

Уникалната Barbie комбинация, която д-р Елеонора Валянова от Хил клиник използва, е насочена главно към дами с по-голям бюст. С течение на времето се наблюдава появата на бръчки по деколтето и между гърдите, причинени от тежестта на бюста. Притежателките на по-пищни форми започват да се притесняват да ходят с V-образни деколтета, за да не се видят тези бръчици. Спасение няма, а проблемът се задълбочава с годините. Особено бързо тези бръчки се образуват при жени, които спят на една страна. Носенето на стегнат спортен сутиен също създава нежелани набраздявания. Барби ботокс при д-р Валянова гарантира изравняване на повърхността, изглаждане на вече съществуващи линии и превенция появата на нови. Същата процедура известната естетична лекарка използва и за обновяване на шията и деколтето при уморена от многогодишно излагане на слънце кожа, която започва да старее и да губи гладкостта си. Разбира се, терапията помага и на по-млади дами, които забелязват силно дехидратирана кожата си след плаж.

Д-р Валянова ползва техника „игла и канюла“ за въвеждане на колагеностимулатор в дълбочина за врязаните линии и вече познатия Jalutox на папули съвсем повърхностно за фините бръчици. Хиалуроновата киселина, аминокиселините и мускулният релаксант действат едновременно за наистина дълбок ревитализиращ ефект, за усилена колагенеза и дълготрайно подобрение на зоната. В общия случай резултатите от терапията продължават месеци наред, но следва да се подновяват поне веднъж годишно.

Стойността на процедура за шия и деколте, която включва комбинацията от трите продукта, е 950 лв, а час за консултация лесно може да запазите на тел.  02 439 3131 или в почивни дни с помощта на [email protected]

 https://hillclinic.com/estetichna-dermatologia/

  • Ключови думи:
X