Напишете дума/думи за търсене

Ела в McDonald’s, където дават равен шанс на всеки

Един от най-добрите работодатели сред веригите за бързо обслужване отново набира кадри за своите ресторанти

Нов сезон, нова работа. Добра новина за всички, които искат промяна - един от най-добрите работодатели сред веригите за бързо обслужване McDonald’s отново набира кадри за своите ресторанти.

През годините компанията е била работодател на милиони хора по цял свят, осигурявайки им конкурентни заплати и добра кариера в бъдеще. Сега McDonald’s отново предлага редица възможности за работа.

Лесно разучаване на наличните позиции за работа може да направите в сайта на McDonald’s. За всяка позиция има различни изисквания и квалификации, но това не бива да ви плаши. Наличието на голямо разнообразие в длъжностите и възможността за растеж ви гарантира, че със сигурност има една обява за работа, която ще ви пасне. Toва е така, защото всеки може да намери своето място в световноизвестната верига за бързо обслужване. Независимо дали е млад, на възраст, или млад по душа, още учащ или винаги готов да научи нови неща, млада майка, или майка на млада майка. Знаейки добре, че работата спори само когато всеки служител се чувства значим, ценен и горд със своята професия, от компанията организират редица обучения, които да повишат както личните качества и умения на служителите, така и тяхната професионална квалификация.

Именно това е една от най-големите стойности на работата там – професионалните обучения и безценния опит, който може да се натрупа. Чрез курсовете които се организират, възможностите за бързо професионално израстване са големи. Доказват го и фактите - 95% от мениджърите в компанията са започнали своята кариера като ресторантски служители.

Какъв е пътят? Стартирайки от ниво служител, всеки достатъчно амбициран да се усъвършенства и да се развива, може да стане инструктор, който да въвежда следващите нови служители в работната среда. Следващите позиции са мениджър, заместник-управител и управител.

Шансът за развитие е независимо от пола, религиозната принадлежност и произхода. Не се изискват и предварителни знания, умения или квалификация. Затова работата е идеална както като първа, така и за допълнителна или постоянна. Тя развива личностни умения, насърчава инициативността и екипната работа, и създаването на трудови навици. Затова McDonald’s дава равен старт на всеки, а развитието зависи от вложените усилия, умения, възможности и желание за кариерно развитие.

Времето, който всеки ще инвестира в работата си във веригата, също зависи от него - може да е само за лятото или за много лета напред. McDonald’s предлага работа, която приема всеки. Ползите от работа за световноизвестната верига за бързо обслужване са много - от гъвкавото работно време и работата на смени, до уменията, които хората придобиват, и които остават за цял живот. Като например справяне в динамична среда, работа с клиенти и колеги, намиране на баланс между работа, личен живот и обучение.

Веригата има над 28-годишно присъствие на българския пазар, а първият ресторант отваря врати през далечната 1994 г. в Пловдив. Към настоящия момент около 1000 души работят в компанията, която оперира в София, Пловдив, в близост до Пазарджик, Варна, Бургас, в близост до Перник, Плевен, до Ямбол, Велико Търново и Стара Загора. В тези градове и районите около тях вероятно почти няма гражданин, който поне веднъж да не е посещавал известната верига, тъй като обслужваните клиенти са толкова много.В световен мащаб към настоящия момент „Макдоналдс“ е най-голямата верига от ресторанти за бързо обслужване с над 35 000 обекта в над 100 държави. Това се дължи главно на факта, че те не харесват думата "компромис". У нас компанията е заемала първо място в категория „Големи компании“ в проучването „Най-добрите работодатели“ и два пъти призовото второ място през годините.

Научи как лесно да кандидатстваш за работа в McDonald’s ТУК.

  • Ключови думи:
X