Напишете дума/думи за търсене

Изглеждайте стилно и се чувствайте удобно с дамски Converse

Кой не знае Converse, кой не е чувал за този култов бранд? Достатъчно е да се огледате наоколо и със сигурност ще видите поне няколко човека, на всякаква възраст, обути в тези страхотни кецове. Любимата по целия свят марка е предпочитана и от малки, и от големи и все повече дами я избират за удобство всеки ден. Ето как да извлечете максимума от своя чифт Converse.

Иконични кецове, които впечатляват

Първата причина да изберете да се обуете с тези страхотни обувки е, че те са абсолютно иконични. Едноименната компания е създадена през 1907 г. в САЩ. Тогава е и бумът на баскетбола като спорт и, съответно, започва да прави обувки за атлети. Когато в играта се включва Чък Тейлър - баскетболист в търсене на идеалния чифт за игра, се ражда култовият Converse, познат на всички като визия и днес. С времето обувките добиват различни цветове, дизайни, модификации, но съхраняват иконичната си визия. С тях няма как да останете незабелязана. Носят се от политици и музикални звезди, до съседката ви, сина и дъщеря ѝ.

Суперудобни са!

Дамските кецове Converse са много повече от модерен чифт, който може да носите с какво ли не. Те са преди всичко удобни. Както вече споменахме, създадени са именно като спортна обувка, предназначена за баскетболисти. Марката разработва и линия за скейтъри. Днес пък предлага много модели, които включват иновативни технологии, с които ходенето е по-комфортно от всякога. Ако искате да изглеждате модерно и в същото време да се радвате на суперудобство, converse кецове дамски са идеалният избор за вас.

Как да носите converse?

Краткият отговор на този въпрос е: както ви харесва! Отиват си както с любимите ви джинси, така и с рокли. Максироклите са пръв приятел на високите, обхващащи глезена, хай топмодели. Ако цветът на облеклото е изчистен, може да си позволите обувките да са суперзакачливи като цвят и послание - или обратното. Може да изберете и модел с висока подметка, който да комбинирате с чино панталон и готин топ или графична тениска. Може да се заиграете и с готини чорапи, с които да добавите още закачливост към визията си. Блейзър и елегантен панталон се съчетават добре с бяла тениска и черни класически дамски кецове converse. Експериментирайте и открийте любимите си визии!

Грижете се за своя чифт converse

За да ви служат дълго и вярно кецовете, грижете се за изрядната им поддръжка. Отстранете замърсяванията с помощта на четка или микрофибърна кърпа и разтвор от сапунена вода. Накиснете връзките в избелващ разтвор. Оставете и обувките, и връзките да изсъхнат на открито. Може да използвате калъп за обувки или просто да напълните с намачкани вестници, за да запазите формата на обувките и те да не се деформират, когато ги съхранявате след изпиране и изсъхване.

Колко чифта дамски Converse има в гардероба ви? Гарантирано, тези обувки са суперудобни и отличаващи и заслужават достойно място сред любимите ви чифтове. Обуйте се с модерно удобство! 

  • Ключови думи:
X