Напишете дума/думи за търсене

Михаела Филева раздава автографи с часове след блестящия концерт - представяне на новия й албум „96"

Изящна, безкрайно талантлива и магнетична Михаела Филева изгря на сцената на столичния PIROTSKA 5 Event Center (20 октомври), за да изпълни на живо новите песни от албума „96". След концерта, публиката веднага се устреми към мърч зоната, а стотици албуми бяха разграбени за минути. Феновете извиха дълга опашка, на която търпеливо чакаха за персонални автографи от любимата си звезда.

Представянето на дългоочаквания нов албум на поп дивата се превърна в пълнокръвен концерт, който продължи близо два часа. Красивата Михаела се изяви като блестящ домакин, като потопи публиката в света на музиката си. Зрителите с удоволствие слушаха познатите вече хитове на певицата, а най-силни емоции предизвикаха новите песни от „96". По време на събитието гостите  бяха предизвикани да изберат своята песен фаворит от седем нови, включени в албума. Изборът за всички се оказа труден, защото дори от първо слушане стана ясно, че всяка от тях е с потенциал на хит.

С много топли и искрени чувства Михаела Филева канеше на сцената своите специални гости, едни от най-любимите звезди в поп музиката. Първата изненада беше появата на Дара Екимова, с която изпълниха дуетната песен „Всичко е било за добро". Енергичният трак определено притежава всички качества на тотален хит.

В средата на концерта последва представянето на още един женски дует. Мария Илиева се присъедини към Михаела за изпълнението на „Не чакай втори шанс", което беше аплодирано бурно. Публиката продължи да танцува и когато Михаела покани Искрен Тончев - Искрата, за да изпеят заедно новата им обща песен „Ти гониш".

Емоционален момент в събитието беше появата на VenZy за изпълнението на абсолютния хит „Опасно близко", който през 2023 става точно на десет години. Това не беше единственият повод певецът да се качи на сцената. Оказа се, че той също е част от албума на Михаела и е дуетната ѝ половинка във фънки трака  "Bésame, mi amor".

Специално внимание заслужават соловите нови песни на Михаела – закачливата „Коя е тя" и „La Música", в която улавяме любимите на всички латино ритми. „Последна сълза" въздейства дълбоко на публиката, която притихна, вперила поглед в сцената, слушайки красивото вокално изпълнение на Михаела, а след края му и секунда тишина, избухна в продължителни бурни аплодисменти.

Албумът „96" Михаела създава в колаборация с международен авторски екип. Активният прозорец от време, в което това се случва е 96 часа. Мястото е специално организиран от лейбъла Монте Мюзик творчески лагер за писане на музика. Това обяснява и името на албума. Автори от България, Швеция, Румъния и Латвия стоят зад раждането на 8 от песните в „96". В него са включени и два бонус трака – „Адженда", дует с Графа и „Вземи си всичко" с Тино. Като автор на музика Михаела участва в написването на повечето песни. Текстовете на български език са нейни, а  като гост автори се включват Свилен Ноев (Остава), Вики Терзийска (Мастило), Дара Екимова и Искрата.

Безкомпромисното музикално качество на новия албум на Михаела Филева и начинът, по която тя блестящо го представи пред публика, затвърждават позицията ѝ на топ изпълнител, който непрекъснато надгражда себе си и изкачва нови върхове.

  • Ключови думи:
X