Напишете дума/думи за търсене

Черното винаги е на мода: кои са нашите любими продукти от eMAG Black Friday 2023

Вече 11 години eMAG организира своя Black Friday у нас и ние със сигурност сме фенове на кампанията. Тази година eMAG Black Friday започва сутринта на 17 ноември – след традиционното затъмнение на сайта. В шопинг фиестата ни очакват над 1 000 000 бр. оферти или над 10 000 000 бройки продукти на склад, сред които над 200 000 бр. смартфони и джаджи (смарттехнологии, таблети), над 150 000 бр. телевизори, аудио Hi-Fi и фото, над 250 000 бр. малки домакински уреди, над 80 000 бр. големи домакински уреди, 2 000 000 бр. модни артикули, над 350 000 бр. продукти за лична грижа и парфюми, 500 000 спортни стоки и много други.

В това море от продукти е добре да влезем подготвени, за да имаме по-голям шанс да се сдобием с желаните неща. Бройките на селектираните за кампанията оферти са ограничени и някои от тях могат да се изчерпят преди края на кампанията поради големия интерес. Миналата година само за 1 минута в началото са били поръчани 2 282 броя продукта.

За да е успешна мисията eMAG Black Friday, онлайн ритейлърът дава полезни съвети.

  • Да инсталираме мобилното приложение на eMAG и да активираме известията, за да разберем кога започва Black Friday 2023;
  • Да запазим карта в акаунта си, за да платим сигурно и лесно;
  • Да запазим любимото си място за доставка, за да може лесно и удобно да вземем поръчките си;
  • Да подготвим списък с любими продукти.

А за още още вдъхновение и идеи и малко преднина, ето и кои са нашите любими продукти от eMAG Black Friday 2023:

 

Сешоар Dyson Supersonic HD07 (50 броя Black Friday оферта)

Хитов продукт, за който едва ли има дама, която не си мечтае. Сешоарът е функционален, стилен, лек и удобен за употреба, а с кутията за съхранение може без проблем да го носим навсякъде с нас и да изглеждаме перфектно.

Електрическа четка за зъби Oral-B iO9 (500 броя Black Friday оферта)

Страхотен помощник за красива усмивка в стилен черен цвят, с магнитна и микровибрационна технология, която гарантира по-добро почистване на зъбите. LED дисплеят и интелигентният сензор за натиск правят четката лесна за употреба, а със седемте й режима на работа тя е подходяща за всеки тип зъби.

Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced BRI920/00  (200 броя Black Friday оферта)

Прави истински чудеса, за да предотврати повторното появяване на косми по тялото. Експертната IPL технология и разработена съвместно с дерматолози и действа ефективно, лесно и безопасно върху различни видове косми и типове кожа, дори върху чувствителни зони.

Парфюмна вода Asdaaf, Andaleeb, жени, 100 мл (300 броя Black Friday оферта) Силен аромат, със смел характер, от освежаващи цитрусови нотки, до весели нотки на плодове и цветя.

UGG, велурени боти Classic Ultra Bl с декоративни камъни, карамел (80 броя Black Friday оферта)

Страхотен модел на премиум бранд, с който студените месеци ще са по-уютни и удобни.

Душ гел Bioderma Atoderm, 1000 мл (2000 броя Black Friday оферта)

Всичко, от което тялото ни се нуждае! С този нежен продукт най-накрая ще може да забравим за дискомфорта на сухата кожа през студения сезон. Кой не иска да се наслади на удоволствието от нежната прегръдка на естествените съставки?

Часовник Fossil от неръждаема стомана (150 броя Black Friday оферта)

Елегантен и ефектен аксесоар, подходящ както за ежедневни визии, така и за специални поводи.

Черното винаги е на мода, както е и eMAG Black Friday; обратното броене до старта на кампанията на 17 ноември стринта вече започна.

 *При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 17.11.2023 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на определените за кампанията количества.

  • Ключови думи:
X