Напишете дума/думи за търсене

Започва новото лайфстайл предаване "Кое от двете"

Журналистът Георги Милков е специален гост в “Кое от двете”.

Едно предаване за изборите, които да (не) правим, водено от две не само умни близначки

Човек винаги има поне два избора. В новото предаване на “24 часа” “Кое от двете” ще ви представяме и двата. Водещи са близначките Константина и Виктория Костови, които ще показват, разказват и сравняват нещата от живота и от едната, и от другата страна. 

В зашеметяваща атмосфера бе заснето първото издание на “Кое от двете”. Телевизионното студио бе преобразено от магьосниците от магазини Lilia. Много светлинки, красиви елхи, еленчета потопяват в празничния дух.

Режисьорите Стефка Райкова и Васил Лесов заснеха в продължение на близо седем часа една от приятните продукции за окото, ухото и ума.

Двете близначки са родом от града на големия писател Георги Господинов и политика Петър Кънев - Ямбол. Макар да завършват математическа гимназия, и двете се насочват в противоположна посока - Константина иска да учи право, а Виктория - журналистика. “Каката” Виктория, която е само пет минути по-голяма, лесно и бързо успява да убеди сестра си, че журналистиката е по-интересна.

Приети са в Софийския университет, специалност “Журналистика”.

Константина първа започва работа в “24 часа” през 2020 г., когато с Виктория са в трети курс. Стажант е в отдел “Оживление”, а само седмица по-късно убеждава сестра си също да дойде в редакцията. Двете са заедно в продължение на една година, след което Константина става здравен репортер. 

Екипът на предаването “Кое от двете”.
Екипът на предаването “Кое от двете”.

От януари двете всяка седмица ще водят “Кое от двете”, което ще помага при изборите, които сме принудени да правим всеки ден - от това какво да си облечем сутринта до кой лекар да изберем при проблем.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X